web analytics

La Rosée Regenerating Mask Stick review

Maskers zijn het ideale product om je huid af en toe eens goed mee te verwennen. Het enige nadeel? Het is vaak nogal een knoeiboel. Voor je het weet hangen je handen én je badkamer helemaal onder het product. Gelukkig is er een oplossing in de vorm van de La Rosée Regenerating Mask Stick. Dit masker komt, zoals de naam al doet vermoeden, in de vorm van een stick.

Je brengt het masker dus rechtstreeks op de huid aan, zonder gemors of geklieder. Maar werkt het product écht zo goed? Dat heb ik uitgetest!

Ik hou van gezichtsmaskers omdat ze zo snel zo’n groot effect op je huid hebben. Meestal krijg je binnen de 15 minuten een prachtige glow op je gezicht, zonder al teveel moeite.

Het enige jammere van maskers vind ik het geklieder dat erbij komt kijken. Bij sheetmasks heb je dit iets minder maar ook dan hang je meestal helemaal onder het product en dat is vaak niet zo prettig.

Gelukkig is er tegenwoordig een heel fijne oplossing en dat is het La Rosée Regenerating Mask Stick maskertje. Dit maskertje komt in een súperhandige stickvorm waardoor je je handen volledig productvrij kunt houden, hoe fijn is dat?

De La Rosée Regenerating Mask Stick is ideaal om je masker egaal aan te brengen over het hele gelaat. Dankzij zijn handige formaat kun je alles meteen goed aanbrengen, zonder morsen.

Het regenererende masker is een kleimasker, een soort masker dat ervoor zorgt dat de huid lekker diep gereinigd wordt maar tegelijkertijd ook voldoende verzorging krijgt.

Kleimaskers durven soms nogal eens wat irriterend te zijn, zeker voor de gevoelige huid. Gelukkig hebben ze bij La Rosée voor witte klei gekozen, een van de meest zachte vormen van klei. Hierdoor wordt de huid dus niet geïrriteerd en kunnen ook mensen met een gevoelig velletje het masker gebruiken!

Ook heel speciaal: het masker werkt het best wanneer de klei nog nat is. Je hoeft dus niet te wachten tot de klei volledig droog is en de huid eventueel wat uit kan drogen. Je mag het maskertje al na 5 minuten weer verwijderen!

Ik heb het masker inmiddels al een langere tijd in huis en heb zelfs al meerdere flacons opgemaakt. Het is gewoon zo’n fijn product dat je tussendoor even snel kan gebruiken.

Het werkt snel, efficiënt en voornamelijk heel erg proper! Het aanbrengen en het laten intrekken kosten hoogstens 10 minuten tijd dus je kan lekker snel genieten van een zachte, schone én verzorgde huid.

Ook vind ik het fijn dat het masker niet volledig op hoeft te drogen waardoor het dus helemaal niet zo uitdrogend is als de meeste standaard kleimaskers. Mijn gevoelige huid wordt heel erg blij van dit maskertje!

Wil je dit unieke masker zelf eens proberen? Het La Rosée Regenerating Masker kost € 17,00 en is te koop via de website van Goodiebox.

Zou jij dit masker wel eens willen proberen?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?