web analytics

Lancôme La Nuit Trésor eau de parfum review

Nu het weer wat kouder wordt is het tijd om de iets warmere en zwaardere parfums weer boven te halen. Een goed voorbeeld hiervan is de Lancôme La Nuit Trésor eau de parfum. Deze heerlijke, warme gourmandgeur is namelijk ideaal voor deze tijd van het jaar. In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Lancôme La Nuit Trésor eau de parfum

Lancôme La Nuit Trésor vs de oudere Trésor geuren

De Trésor geuren van Lancôme zijn immens populair. De originele Lancôme Trésor is een echte cultklassieker maar ook de recentere geuren (waaronder Trésor Midnight Rose) zijn zeer populair.

Een van de recentere lanceringen is Lancôme La Nuit Trésor. Deze geur kun je het best omschrijven als een soort hybride van alle bestaande Trésor geuren.

Dit parfum is namelijk lekker zwaar en aanwezig maar ook niet zo ‘klassiek’ als de originele Trésor. Je zou het dus kunnen omschrijven als een soort jongere versie van de klassieke Trésor.

Lancôme Trésor la nuit parfum review

De geurnoten van Trésor La Nuit

Lancôme La Nuit Trésor is een typische warme gourmandgeur maar met wat zoete elementen er doorheen.

Dit zijn de geurnoten:

 • Top: peer, bergamot en mandarijn
 • Hart: Vanille orchidee, zwarte roos, passievrucht en aardbei
 • Basis: patchouli, papyrusriet, wierook, lychees, praliné vulling, vanille, karamel, koffie, cumarine en zoethout

Voornamelijk de warme geurnoten komen er goed doorheen. Hij opent zeer zoet en fruitig maar naarmate de tijd vordert ruik je steeds meer accenten van praliné, karamel en lychees. Dit is een van de weinige geuren die steeds lekkerder wordt naargelang hoe lang je hem draagt.

Lancôme La Nuit Trésor parfum review

De houdbaarheid

Doordat deze geur een eau de parfum is blijft hij lekker lang hangen. Van alle parfums die ik heb blijft deze het langst hangen. En niet alleen aan je kleding, ook aan je huid blijft deze geur lang plakken.

Deze geur verdwijnt eigenlijk pas vanaf het moment dat je gaat douchen, zo lang blijft hij langen.

Ook heb je dus helemaal niet veel nodig als je deze Lancôme Trésor La Nuit wilt dragen. Slechts een pufje van deze geur is genoeg om een hele dag lang goed te ruiken.

Hij is wel ietwat aan de prijzige kant maar doordat hij zo zuinig doe je er dus wel lekker lang mee.

Lancôme La Nuit Trésor eau de parfum review

Ben je dus nog op zoek naar een zwoele, sexy, warme gourmand geur die hele dag en/of avond goed blijft hangen? Dan moet je Lancôme La Nuit Trésor echt een keertje proberen.

Deze geur is gewoonweg héérlijk, zeker nu we weer richting de winter gaan. Ook voor een speciaal etentje of een date night is dit een fantastische geur. Ik kan hem alleen maar aanraden!

Lancôme La Nuit Trésor eau de parfum kost rond de € 70 en is o.a. verkrijgbaar bij ICI PARIS XL

Ben jij al bekend met de Trésor geuren?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

2 Comments

 1. October 14, 2019 / 9:09 pm

  Ziet er niet alleen geweldig uit, maar klinkt ook erg lekker!

 2. Jouvence
  November 17, 2019 / 5:10 pm

  Ben erg benieuwd naar de geur hiervan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?