Lancôme lente 2019: Café Bônheur

De lente staat vaak in het teken van zalig genieten in het zonnetje: buiten op het terras genieten van een hapje en een drankje onder de eerste zonnestralen. Daarom zocht Lancôme voor hun lentecollectie inspiratie bij ‘Café Bônheur’, wat een hommage is aan de typische en pittoreske cafés van Parijs. In dit artikel neem ik jullie graag mee doorheen de nieuwe Lancôme lente 2019 collectie!

Lancome Cafe Bonheur spring 2019

“Parijs, met zijn terrasjes en zijn Parisiennes. De zon brandt, de temperatuur stijgt, een licht briesje brengt verfrissing… De ideale omstandigheden om te genieten van een koffie! Een echte Parisienne herken je aan haar onberispelijke allure en sobere beautylook. Haar no make-uplook fleurt ze op met een bright lipstick of een occasionele lovertjesblush. Haar motto? Plezier maken en jezelf vooral niet te serieus nemen.

Met Café Bônheur zet Lancôme deze Parijse elegantie en de lente in de verf. De collectie baadt in een heerlijke lentesfeer met unieke roze tinten, zacht en licht, en lovertjes, even stralend als aantrekkelijk.”

Dit zijn de woorden van Lancôme over hun gloednieuwe lentecollectie. In deze collectie mag je dus veel felle tinten verwachten die wel op een zeer classy en chique manier gebracht worden. Deze elegantie zie je ook terugkomen in de unieke verpakkingen.

Dit zijn alle producten binnen de Lancôme Café Bônheur collectie:

Café Bônheur Glitter Eye Palette – € 65,00

Le Monochromatique oogschaduw – 5 tinten – € 32,50

Blush Alphabet – € 48,00

Teint Idole Ultra Stick Blush – 2 tinten – € 47,00

Absolu Rouge – 3 tinten – € 35,00

Le Vernis – 2 tinten – € 26,00

De Lancôme Café Bônheur lentecollectie voor 2019 is exclusief verkrijgbaar bij Galeria Inno (België) en De Bijenkorf (Nederland).

Wat vind jij van deze collectie?

Share:

1 Comment

  1. May 11, 2019 / 7:47 pm

    Best een leuke collectie, mooie kleurtjes! Met name de lipsticks trekken me wel aan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?