Castorolie: langere wimpers en voller haar

Ik zit op Facebook in een aantal groepen over beauty en er is een product dat enorm veel besproken wordt: castorolie. Blijkbaar krijg je vollere en langere wimpers door castorolie dagelijks aan te brengen en iedereen schijnt er fan van te zijn. Het leek me wel een leuke beautyhack die zeker het vermelden waard is. Kijk je mee?

langere wimpers

Castorolie is een product dat ook wel vaak wonderolie genoemd wordt maar het is dus hetzelfde product. Het zou voornamelijk goed moeten zijn om je haar gezonder te maken. Het zou dus voor je normale haar moeten werken maar veel dames zagen ook duidelijk verschil bij hun wenkbrauwen én wimpers. Als je vroeger in je tienerjaren misschien iets te hard in de weer bent geweest met een pincet, dan is zo’n olie misschien wel een goede oplossing voor jou. Op die manier groeit je haar sneller en dikker terug en kun je het misschien professioneel laten epileren of harsen, zodat je mooie gelijke wenkbrauwen krijgt.

De meeste dames schijnen de castorolie echter te gebruiken voor hun wimpers. Ik heb zelf nogal last van korte en rechte wimpers doordat ik zo vaak valse wimpers draag. Mijn wimpers waren altijd al vrij kort, waardoor ik me dus genoodzaakt voelde om falsies te dragen. Door de falsies zijn mijn eigen wimpers nog meer verzwakt en zo ben ik dan in deze vicieuze cirkel terechtgekomen.

langere wimpers

Verder kun je castorolie dus ook gebruiken voor je haar en huid maar ook gewoon als massageolie. Ik heb nu deze Wonderolie met Rozemarijn die echt héérlijk ruikt en dus ideaal is om als massageolie te gebruiken. Door de etherische oliën niet geschikt voor mijn wimpers maar wel voor mijn haar en huid. Er zijn dus verschillende varianten in de omloop en je moet dus een beetje kijken voor welk doel je de wonderolie wilt gebruiken.

Deze Wonderolie met Rozemarijn kost € 17,95 voor 118 ml en is verkrijgbaar bij Supernaturals.nl. Het is normaal ook bij de natuurwinkel te koop maar ik heb via Facebook al van verschillende personen gehoord dat ze de olie nergens konden vinden dus dan is online bestellen zeker een optie.

Ben jij al bekend met wonderolie?

Share:

5 Comments

 1. Nienke Hilbrands
  June 25, 2016 / 12:10 pm

  Hier ben ik heel benieuwd naar! Leuk artikel.

 2. June 25, 2016 / 1:12 pm

  Heb er van gehoord maar nog nooit geprobeerd, je maakt me benieuwd.

 3. June 25, 2016 / 4:12 pm

  Ik heb zelf heel wat problemen met mijn haar. Heb al een vitamine kuur van 3 maanden geprobeerd, maar die hielp helemaal niet. Misschien kan dit mij wel redden. Plaats je hier nog een review over, als je het een tijdje uitgetest hebt? Ik ben super benieuwd!

 4. Quinty
  June 25, 2016 / 5:27 pm

  Het klinkt goed. Ik kan niet zeggen dat ik het echt nodig zou hebben maar ik ben wel heel erg benieuwd! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?