Preview: langere wimpers met Talika

Talika is een fijn skincaremerk waar in mijn ogen veel te weinig over gepraat wordt. Ze hebben een zeer uitgebreid gamma en werken echt heel specifiek én doeltreffend op bepaalde problemen. Een bepaald probleem (en gebied) dat ik eens goed wil aanpakken zijn mijn wimpers. Gelukkig heeft Talika daar ook twee heel fijne producten voor die mijn wimpers langer en gezonder zouden moeten maken. Als je ook graag vollere en langere wimpers wilt, lees dan zeker even verder!

langere wimpers

Het is natuurlijk al langer een gekend probleem maar mijn wimpers zijn echt een ramp. Ze zijn heel kort en erg dik bij de wortel, waardoor mascara’s er standaard klonterig uitzien. Daardoor ben ik meestal aangewezen op valse wimpers, die daarna mijn wimpers ook nog eens extra beschadigen. Het is dus een vicieuze cirkel waar ik graag eens uit zou willen raken. Ze vallen ook heel snel uit en voelen niet gezond aan. Vroeger wou ik altijd lange en volle wimpers maar nu zou ik gewoon graag gezonde wimpers willen.

Het ideale moment om ze dus een stevig aan te pakken met een paar producten van Talika. De eerste stap naar gezonde volle wimpers is het reinigen. Doordat mijn wimpers in zo’n slechte staat zijn maak ik het meestal nog erger als ik mijn oogmake-up wil verwijderen. Daarom is een zachte en verzorgende remover zeker een must. Deze Lash Conditioning Cleanser is een olie-vrije demaquillant die je niet hoeft af te spoelen. Hij is extra zacht voor de wimpers en zou alle mascara en oogschaduw op een zachte manier moeten weghalen.

Talika-3

Na het reinigen wil ik mijn wimpers nog wat extra verzorgen en dat ga ik doen met het Talika Lipocils Expert serum. Waar de cleanser speciaal werkt op het verzorgen is dit serum speciaal bedoeld om de groei te bevorderen. De bedoeling van dit product is dat je het in een kuur van 28 dagen gaat gebruiken. Na 28 dagen zouden je wimpers langer, donkerder én beter gekruld moeten zijn. Klinkt als een goed product voor mijn korte en rechte wimpers! Het product bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten dus ik ben erg benieuwd.

Ik ga de komende 28 dagen beide producten aan een grondige test onderwerpen. Mijn make-up ga ik dus telkens weghalen met de Lash Conditioning Cleanser en de Lipocils Expert ga ik ook keurig iedere dag aanbrengen. Na 28 dagen kom ik bij jullie terug om het resultaat te bespreken!

Talika-2

Talika is te koop bij de (online) apotheek. Voor de Lipocils Expert betaal je rond de € 38, wat nog steeds goedkoper is dan de meeste wimperserums. De Lash Conditioning Cleanser kost rond de € 22 voor 120 ml. De prijs hoeft je dus niet tegen te houden om langere wimpers te krijgen!

Zou jij ook graag langere wimpers willen en zo’n kuur proberen? 

Share:

9 Comments

 1. July 28, 2016 / 7:52 am

  Hey Amy,

  Ik ben hier ook wel zeer benieuwd naar zeg! Mijn wimpers mogen van mij ook wel iets langer worden. Ik ben echt benieuwd hoe jij dit ervaart en of het de moeite waard is om het zelf ook te gaan uitproberen 🙂 .

  Liefs!

 2. July 28, 2016 / 10:17 am

  Op zich ben ik erg tevreden met mijn wimpers, al zijn ze minder voel dan dat ze vroeger waren. Ik ben heel benieuwd naar je ervaring met dit product!

 3. Melike
  July 28, 2016 / 10:45 am

  Ik ben echt suppper benieuwd want alles wat met serums voor wimpers te maken heeft vind ik belangrijk. De prijs is ook niet veel!

 4. July 28, 2016 / 11:34 am

  Ik ben best tevreden met mijn wimpers maar het kan natuurlijk altijd beter (en voller en langer!) 🙂

 5. Dineke Rozema
  July 28, 2016 / 12:35 pm

  Ziet er super goed uit!

 6. Jamey Herben
  July 28, 2016 / 1:10 pm

  Ben benieuwd of het ook echt werkt hoor…Twijfel daar altijd zo over.

 7. July 28, 2016 / 6:06 pm

  Mijn wimpers zakken vaak in gedurende de dag. Een wimperkruller helpt wel voor enkele uurtjes, maar dat is het dan ook. Ik ben wel benieuwd naar dat wimperserum! Benieuwd naar je resultaat! 🙂

 8. Astrid
  July 29, 2016 / 7:05 am

  Ben benieuwd hoor! Ik ben altijd bang dat dit soort dingen niet echt helpen. Ik heb zelf best volle en lange wimpers, dus ik zou zoiets niet snel uitproberen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?