Last minute Halloween make-up

Vanavond is het eindelijk Halloween dus mogen we onze donkerste make-up uit de kast halen. Moest je nog geen kostuum of make-up hebben voorbereid, no worries! Ik zet vandaag een aantal mooie make-up producten op een rij die je gewoon bij Kruidvat kunt kopen, net als een paar leuke last minute tutorials. Zo kun je je toch nog amuseren met een leuke vermomming dankzij deze Halloween make-up.

Halloween make-up

Er zijn een heleboel kostuums die je last minute kunt verzinnen maar de meesten vereisen wel een donkere make-uplook. Met zwart kun je gewoon niets misdoen dus als je echt weinig inspiratie hebt kun je gewoon alles zwart maken. Een goede eyeliner, nagellak én lipstick zijn dus wel handig!

Gelukkig hebben ze bij Essence een goed assortiment aan donkere kleuren dus als je nog een last minute oplossing zoekt kun je gelukkig goed bij Kruidvat terecht. Op dit moment is de Midnight Masquerade limited edition nog verkrijgbaar maar ook in het vaste assortiment hebben ze een aantal geschikte producten.

Halloween make-up

Hier zijn alvast enkele suggesties:

Longlasting Lipstick Black Gossip
Super Precise Eyeliner
Beauty Secrets Fancy Lashes
The Gel Nailpolish 46 Black is Bank

De eyeliner is écht waterproof en bij de wimpers krijg je een tube lijm, waardoor je de hele avond van je look kunt genieten. De lipstick gebruik ik het liefst in combinatie met een rode lipstick, waarmee je een leuk ombré effect kunt creëren.

Hier heb ik ook nog een paar last minute ideetjes voor jullie:

Vier jij Halloween?

Share:

2 Comments

  1. October 31, 2016 / 11:29 am

    Ik wist al goed op voorhand wat ik wilde doen 🙂 Happy Halloween!

  2. Saraya
    October 31, 2016 / 8:46 pm

    Ik doe niet echt mee aan Halloween, maar vind het wel leuk voor naar Halloween looks te bekijken 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?