Syoss Color Sprays – last minute oudjaar tip

Oudjaar is hét ideale moment om eens lekker te gaan. Daarom wil ik jullie nog snel even een geweldige tip meedelen om het helemaal spetterend te maken. De producten die ik jullie nog snel wil laten zien zijn de Syoss Color Sprays.

Deze sprays geven je huid een geweldig leuk kleurtje zonder dat je meteen vastzit aan geverfd haar. De spray verdwijnt ook uit je haar na 1 wasbeurt dus het is niks permanent. Ideaal dus om deze oudejaarsavond eens helemaal los te gaan met je haar!

Syoss Color Sprays

Jullie weten misschien al wel dat ik dol ben op het veranderen van mijn haarkleur. Zwart, rood, blond of zoals nu een donkerrode met koperen ombré, … Ik heb het allemaal al geprobeerd de afgelopen jaren! Ik weet ook dat veel van jullie dol zijn op het veranderen van je haarkleur, ook al durft misschien niet iedereen het altijd even goed. Daarom wou ik jullie deze Syoss Color Sprays nog snel voorstellen omdat ze volgens mij echt ideaal zijn voor oudejaarsavond.

De Syoss Color Sprays zijn ammoniakvrije haarsprays met micro-fijne kleurpigmenten. Ze brengen gelijk een gedurfde kleur in je haar die er na 1 wasbeurt gelijk mee uit is. Het is dus de ideale manier om eens een fel kleurtje te proberen of om je haar wat extra in de kijker te zetten tijdens het uitgaan. Ze lijken me trouwens ook heel goed voor andere gelegenheden zoals voetbalmatchen, carnaval, verkleedfeestjes enz.

Syoss Color Sprays

De Syoss Color Sprays zijn verkrijgbaar in vijf verschillende tinten: Candy Pink, Bright Violet, Ocean Blue, Silver en Gold.

Mijn persoonlijke favorieten zijn uiteraard Ocean Blue (ideaal voor de voetbal!) en Gold, wat natuurlijk extra feestelijk is tijdens deze periode. De kleur Silver lijkt me uiteraard ook heel erg gaaf voor oudejaarsavond!

Ben je dus in de mood om eens een nieuw kleurtje te proberen? Of wil je helemaal feestelijk uitpakken tijdens het aftellen naar 2018? Dan moet je zeker naar de supermarkt of drogisterij rennen voor deze Syoss Color Sprays! Ze kosten slechts € 7,99 voor 120 ml dus voor de prijs moet je het zeker niet laten.

Zou jij wel eens zo’n gek kleurtje willen proberen?

Share:

13 Comments

 1. December 28, 2017 / 7:58 pm

  Ik durf het niet! Hah, of nou ja ik heb toevallig de grijze in de kast staan en ik was ooit grijs maar toch durf ik het niet. Ondanks dat ik weet dat het er ‘zo’ weer uit is.. En toch blijf ik het cool vinden, haha. Iets met struggles enzo:).

 2. December 28, 2017 / 7:59 pm

  Ik ben wel nieuwsgierig naar Bright Violet. Toch maar eens kijken in de winkel 🙂

 3. Vera
  December 29, 2017 / 5:35 pm

  Heel leuk die kleurtjes. Zelf heb ik paars haar gehad en dit stond wel gaaf.

 4. Karen - Dressing in labels
  December 29, 2017 / 8:07 pm

  Ik ben wel benieuwd om het resultaat eens bij jou te zien. Zo één keer je haarkleur veranderen, klinkt wel interessant.

 5. December 29, 2017 / 8:11 pm

  Het trekt mij niet eerlijk gezegd maar kan het wel waarderen als een ander dat doet, beetje gek altijd leuk toch?

 6. December 29, 2017 / 8:31 pm

  Super leuk, ik zag ze al voorbij komen! Al durf ik het bij mezelf echt niet aan hoor.

 7. Margo
  December 29, 2017 / 10:22 pm

  Kei leuk, hoewel ik een kei harde fan ben van donkergroen maar die niet bij de collectie zit, zou ik voor goud gaan omdat die kleur denk ik mooi past bij mijn haarkleur. Mijn haar eens tijdelijk kleuren staat al lang op mijn to do-lijst, tijd om daar werk van te maken in 2018. Alvast een mooie start van het nieuwe jaar gewenst <3

 8. December 30, 2017 / 1:00 pm

  Oeiiii nee, dat is niets voor mij denk ik! Ik ben niet zo’n durver op dat vlak!

 9. December 30, 2017 / 2:38 pm

  Ik heb ze ook aangekregen. Heb je ze al uitgeprobeerd?

  • Amy Hermans
   December 30, 2017 / 8:20 pm

   Zodra ik de doos opende ben ik gelijk beginnen experimenteren, haha! Roze is natuurlijk mijn favoriet, al staat de zilveren ook wel heel erg leuk.

 10. December 31, 2017 / 12:12 pm

  Klinkt erg leuk! Deze zou ik meteen allemaal proberen :p.

 11. January 1, 2018 / 4:42 pm

  Ik vind deze sprays heel tof! Binnenkort eens uittesten 🙂

 12. Christine
  January 4, 2018 / 10:56 am

  Heb zelf nog zo’n spray staan van een ander merk maar ik durf het nooit!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


Looking for Something?