Lenteschoonmaak inspiratie: declutteren

Vrolijk Pasen iedereen! Ik hoop dat iedereen een beetje kan genieten van Pasen vandaag en dat jullie de afgelopen dagen toch wat hebben kunnen genieten van het zonnetje. Ik ben al helemaal in de lentesfeer en ben ook al begonnen met het declutteren en opruimen van mijn stash. Als inspiratie kijk ik graag naar decluttervideo’s waarin Youtubers hun hele collectie kritisch onder handen nemen. In dit artikel deel ik mijn favorieten met jullie. Veel opruim plezier!

Shaaanxo en haar MAC lipsticks

Ik vond dat ik met mijn 15 MAC lipsticks al veel had, tot ik de stash van Shaaanxo bekeek. Sowieso heeft Shannon echt een gigantische stash want ze heeft zelfs een hele kamer voor alleen make-up. Ze koopt als Youtuber vaak nieuwe dingen aan om te laten zien en krijgt ook veel perspakketjes toegestuurd. Daardoor is haar hele collectie dus echt énorm!

Gelukkig is ze nu al iets kritischer geworden naar haar stash toe en is ze een tijdje geleden beginnen declutteren. Dit filmpje over haar MAC lipsticks vond ik erg leuk en inspirerend om te zien!

Jessica Braun en haar eyeshadow palettes

Oogschaduwpalettes zijn mijn grote zwakte en dat is volgens mij bij veel beauty addicts het geval. Dit was dus ook zo bij Jessica Braun (JAMBeauty89). Jessica is een van mijn favoriete Youtubers omdat ze altijd zo eerlijk is, ongeacht of ze een product toegestuurd gekregen heeft of niet. Daarom is ze ook zo hard voor zichzelf als ze gaat declutteren omdat ze alleen maar product houdt waar ze écht zeker over is.

Christine Kobzeff en haar hele huis

Christine Kobzeff (vroeger beter bekend als Pinksofoxy) was een van de allereerste personen die begon met het maken van declutter video’s. Zij had altijd een redelijk grote stash, helemaal gevuld met allemaal verschillende merken van budget tot high end.

Ze heeft echt een gigantische verandering door gemaakt want ze is al een aantal jaar vegan en gebruikt alleen nog maar cruelty free en vegan producten. Ook is ze redelijk minimalistisch geworden, iets wat je zeker niet zou gedacht hebben moest je haar stash in het begin gezien hebben. Haar allereerste declutters zijn dus al wat ouder maar nog steeds zeer inspirerend! Ze heeft vooral veel make-up en skincare weggedaan maar de rest van haar huis heeft ze ook goed onder handen genomen.

Ik hoop dat ik jullie hiermee weer wat heb kunnen inspireren om je stash ook eens goed uit te zoeken. Niks leuker als de lente opgeruimd beginnen!

Declutter jij je stash wel eens?

Share:

4 Comments

 1. April 1, 2018 / 2:34 pm

  Ja, ik kijk graag naar zulke video’s , af en toe probeer ik ook te declutteren .

 2. April 1, 2018 / 11:31 pm

  Ik hou zo enorm veel van opruimen, just love it!

 3. April 2, 2018 / 8:02 pm

  Ik vind dit soort video’s ook zo leuk!

 4. April 4, 2018 / 5:00 pm

  Ik heb net al mijn mini’s uitgeruimd en gesorteerd, handig in een kast organizer zodat ik het snel kan meenemen naar de fitness! De rest van mijn stash volgt binnenkort nog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?