web analytics

Lichte dagcrèmes die snel intrekken

Een goede dagcrème zou eigenlijk onmisbaar moeten zijn binnen iedere routine. Toch brengt niet iedereen dagelijks een crème aan omdat ze het te sterk vinden plakken of omdat het vervelend aanvoelt op de huid.

Gelukkig zijn er tegenwoordig heel wat lichte dagcrème die snel intrekken. In dit artikel zet ik een aantal fijne exemplaren op een rijtje.

Vichy Aqualia Thermal Light Cream (€ 22,95 bij Lookfantastic)

Wie last heeft van een vochtarme huid maar tegelijkertijd ook regelmatig kampt met onzuiverheden zal zeer blij zijn met deze Aqualia Thermal Light Cream van Vichy.

Deze crème voelt ontzettend licht aan op de huid, trekt snel in en is niet-comedogeen. Hij geeft een sterke hydratatieboost aan de huid zonder de huid te verstoppen. De ideale dagcrème voor mensen met een vochtarme en/of gecombineerde huid.

Neutrogena Hydro Boost Gel Cream (€ 14,95 bij Lookfantastic)

Deze Neutrogena Hydro Boost Gel valt een beetje binnen dezelfde categorie als de crème van Vichy, alleen is deze crème net ietsje matterender dan zijn tegenhanger.

Je voelt deze dagcrème echt bijna niet zitten op de huid en hij trekt weliswaar bijna volledig in na het aanbrengen. Perfect op drukke ochtenden waarbij het smeren even goed vooruit moet gaan!

Deze crème ben ik op dit moment zelf aan het gebruiken dus hier mag je binnenkort ook zeker een uitgebreide review van verwachten!

Antipodes Manuka Honey Skin-Brightening Light Day Cream (€ 45,45 bij Lookfantastic)

Honing staat bekend om wille van zijn ontstekingsremmende werking. Heb je dus geregeld last van een rode, ontstoken huid of heb je last van onzuiverheden maar je wilt geen plakkerige, dikke dagcrème gebruiken? Dan is deze van Antipodes de ideale crème voor jou.

Deze crème voelt superlicht aan op de huid en trekt snel in maar geeft ook voldoende verzorging aan de huid.

Eucerin DermoPURIFYER Mattifying Face Fluid (€ 8,45 bij Lookfantastic)

Deze matterende lichte fluïde van Eucerin is ideaal voor mensen die last hebben van een sterk glimmende huid die op zoek zijn naar een fijne moisturizer die niet plakt, snel intrekt en intussen ook voldoende matteert.

Deze crème geeft de huid voldoende hydratatie maar zorgt er tegelijkertijd dus ook voor dat je huid de hele dag glimvrij blijft.

Gebruik jij liever een lichte of een dikke crème?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Comments

  1. Donna
    October 6, 2021 / 9:19 am

    Ik ben benieuwd naar de crème van Neutrogena!
    Wel jammer dat het in een potje zit. Maar ja, wacht jou bevindingen maar eerst af.

  2. October 11, 2021 / 8:14 pm

    Overdag lichte creme, ‘s nachts lekker vol, liefst net als boter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?