Liefde voor olie (gezicht, lichaam & haar)

Olie is een product dat jarenlang vermeden werd door menig beautyaddict. Het zou de huid verstoppen en te glimmend maken, het zou veel te plakkerig zijn, te irritant om aan te brengen, … Tegenwoordig zijn alle olieproducten op de markt zo licht en luchtig gemaakt en verstoppen ze de huid helemaal niet meer. Er zijn zelfs olieproducten voor een vette huid! Ik hou in ieder geval écht van olie en dit voor zowel huid als haar. In dit artikel laat ik een heleboel van mijn favorieten zien. Kijk je mee?

Maria Galland 215 Gentle Soothing Facial Oil

Mag het wel iets meer zijn? Dan ben je bij de Maria Galland 215 Gentle Soothing Facial Oil aan het juiste adres. Deze gezichtsolie is echt mijn #1 in de winter omdat het mijn uitgedroogde huid écht goed beschermt en verzorgt. Verder heeft het ook een kalmerende functie en dat is wel handig als je de hele tijd van de kou de warmte in wandelt.

Nuxe Huile Prodigieuse

Een lijst met de beste oliën zou natuurlijk niet compleet zijn zonder dé cultolie bij uitstek: de Huile Prodigieuse van Nuxe. Wereldwijd een van de meest verkochte oliën en dat is geheel terecht. Met dit functionele product kun je werkelijk alles aanpakken, van huid tot haar. Iedereen zou minstens een flesje hiervan in huis moeten hebben. Of je doet zoals mij en je hebt in iedere kamer wel een flesje staan.

DHC Deep Cleansing Oil

Ik gebruik olie trouwens niet alleen om mijn huid te hydrateren maar ook om ze te reinigen. Olie is echt heel erg efficiënt om zowel make-up als talg te verwijderen omdat de olie zich stevig aan de viezigheid hecht. Deze Deep Cleansing Oil van DHC is een van mijn favorieten om hardnekkige (waterproof) make-up mee te verwijderen.

Kérastase Elixir Ultime

Mijn favoriete haarolie aller tijden is de Elixir Ultime van Kérastase. Lekker voedend, gaat pluis tegen en verzorgt het haar echt goed van binnenuit. De heerlijke geur neem ik er ook maar al te graag bij! Met deze olie heb je echt het gevoel alsof je van bij de kapper komt.

Ik ben dus echt gek op olie en zal het altijd blijven gebruiken binnen mijn routine, zowel in de zomer als in de winter. Voor iedereen is er wel een geschikte olie ongeacht je huidtype. Wees dus zeker niet bang om olie te proberen!

Heb jij al een olie in je routine?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?