Lierac Hydragenist Lèvres lippenbalsem

Wat als er een voedende lippenbalsem zou zijn die niet plakkerig is, geen vieze smaak geeft én ook de lippen opnieuw voller maakt? Klinkt ongelofelijk maar het bestaat dus echt. De Lierac Hydragenist Lèvres lippenbalsem zou dit namelijk allemaal moeten doen. Het klinkt op zich wel te mooi om waar te zijn dus ik wou het graag voor jullie testen. Het verdict lees je hier vandaag terug! Kijk je mee?

Lierac Hydragenist

Het merk Lierac werd opgericht door een specialist in de esthetische geneeskunde. Bij Lierac vinden ze het dus heel belangrijk om rekening te houden met het medische aspect als het op cosmetica aankomt. Daarom komt Lierac vaak met innovatieve en unieke producten die je bij andere merken nog niet bent tegengekomen. Je kunt er bij Lierac dus ook altijd wel zeker van zijn dat er voldoende onderzoek verricht werd.

De Lierac Hydragenist Lèvres lippenbalsem is ook zeker zo’n uniek product. Deze lippenbalsem is namelijk gebaseerd op de esthetische techniek van weefseloxygenatie. Hij bevat het Hydra O2-complex plus voedende karitéboter en rozenwas om de lippen voller en mooier te maken in een beweging.

Dit Hydra O2-complex bestaat uit zuurstofachtige mineralen, hyaluronzuur, blad van vernonia en vitamine E. Stuk voor stuk ingrediënten die gekend staan om hun vochtinbrengende en herstellende functies.

Lierac Hydragenist

Er zijn twee verschillende varianten verkrijgbaar: een natural versie en een roze versie. Degene die ik heb is de transparante naturel dus over de tint van de roze kan ik geen uitspraken doen. Ik vermoed dat het om exact hetzelfde product gaat maar dan met een zacht tintje.

Het product dat je hier kunt zien is dus de Lierac Hydragenist Lippenbalsem naturel. Ondanks het feit dat hij geen kleur afgeeft geeft hij toch wel een heel mooi effect aan de lippen. Je merkt vrijwel meteen tijdens de eerste applicatie dat het de lippen een mooie en volle look geeft.

Ook merkte ik bij het eerste gebruik al snel dat hij inderdaad heel erg goed hydrateerde. Er zijn natuurlijk veel dikkere balsems (vooral die in botervorm) die veel sterker hydrateren maar hij doet zijn werk zeker prima.

Lierac Hydragenist

Deze balsem bevat dus veel fijne ingrediënten en geeft een zeer mooi resultaat op de lippen. Toch ben ik het meest te spreken over een ander groot voordeel: de verpakking. Ik kan soms echt wel een enorme hygiënefreak zijn en lippenbalsems in potjes geven mij echt kriebels. Ik hou er gewoon niet van om met mijn vingers in een potje te gaan.

Bij deze lippenbalsem heb je daar dus helemaal geen last van. Hij komt namelijk in een zeer handige stickvorm waardoor hij makkelijk én hygiënisch aan te brengen is. Het is dus eigenlijk een soort boter in potloodvorm. Je draait gewoon aan de onderkant om het product omhoog te brengen et voila: je kunt er lekker op los smeren. Daarom is hij ook ideaal om mee te nemen in je tas!

Lierac Hydragenist

Deze Lierac Hydragenist lipbalsem heeft me zeker kunnen bekoren. Hij werkt heel erg prettig en verzorgt mijn lippen voldoende. Zeker nu het weer wat warmer is geeft hij meer dan voldoende hydratatie. Dankzij de handige stickvorm is hij zeer makkelijk en hygiënisch in gebruik. Door alle toegevoegde shea butter geeft hij een prachtig glossy effect dat de lippen lekker vol doet ogen. I love it!

Je vindt de producten van Lierac terug bij je apotheek. Geen apotheek in de buurt die Lierac verkoopt? Ook online kun je de producten makkelijk terugvinden. Je vindt deze lippenbalsem o.a. bij apotheek Optiphar. Met de code PINK5 krijg je 5% korting op je aankoopbedrag vanaf 50 euro.

Wat vind jij van dit soort glossy lipbalms?

Share:

2 Comments

 1. Sija
  April 19, 2018 / 8:16 am

  Dit lijkt me een hele fijne lippenbalsem! Ik hou er wel van als het een glossy effect geeft.

 2. Yara
  April 19, 2018 / 12:50 pm

  Ooh die lijkt me fijn! Ik heb nog nooit zo’n lippenbalsem in de vorm van een potlood gezien, ziet er wel leuk uit!
  Liefs,
  Yara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?