Lippenbalsem stash + favorieten

Lippenbalsem is gewoon onmisbaar bij dit weer. Het is koud, felle wind, de verwarming staat binnen aan, … Het zijn allemaal dingen die de conditie van je lippen er zeker niet beter op maken. Daarom komen we al snel uit bij lippenbalsem. Ik heb er al een heleboel verzameld omdat het nu eenmaal een onmisbaar product is in mijn stash. Ze liggen door het hele huis verspreid én door mijn hele tas. Ik smeer nu eenmaal de hele dag door. Vandaag laat ik jullie mijn stash zien en vertel ik ook wat meer over mijn favorieten.

Dit zijn al mijn Lipsmackers. Ik ben echt dol op Lipsmackers! Ze hebben een lekkere geur en smaak, ze hebben schattige verpakkingen en het assortiment is echt heel uitgebreid. V.l.n.r. zie je: Very Berry (van de Minnie collectie), Coca Cola, Coca Cola Vanilla, Sprite, Fanta Orange, Fanta Strawberry, Fanta Pineapple en nog een Coca Cola. Op mijn wishlist staat nog de gehele Minnie collectie + de gehele Disney collectie.

Buiten Lipsmackers heb ik nog wat andere lipbalms in tubes. Vooral die van Yves Rocher vind ik erg fijn. Op de foto zie je Maybelline Baby Lips in Hydrate, Australian Gold SPF30, Yves Rocher Framboos en Yves Rocher Karité boter.

De Baby Lips zijn echt súper, ik wil er zeker nog meer. Die van Australian Gold is niet echt bedoeld als lipbalm maar hij is uitsluitend bedoeld voor onder de zonnebank te gebruiken, vandaar ook de hoge SPF. De framboos van Yves Rocher heeft een rode tint en best nog wel een goede dekking.

Verder heb ik ook nog lippenbalsem in potjes. Iets minder praktisch om mee te nemen omwille van hygiënische redenen, daarom heb ik ze vaak op mijn bureau staan. Op de foto zie je The Body Shop Coconut, The Body Shop Chocomania, The Body Shop Mango, I Love… Raspberry & Blackberry, H&M Dreamy Vanilla, Vaseline en Vaseline Rosy Lips.

Dit zijn mijn overige lippenbalsems: de Cosmopolitan en Kiehl’s Lip Balm #1. De Cosmopolitan lipbalm heb ik gekocht bij Essenza, daar hebben ze nog andere cocktail smaakjes.

Zoals je kunt zien heb ik een redelijke stash opgebouwd. Toch heb ik zo mijn favorieten waaronder de Lipsmackers Coca Cola (de smaak is heerlijk!), Yves Rocher Framboos vanwege het mooie tintje, Baby Lips in Hydrate wegens best lipbalm ever en de Kiehl’s #1 omdat het een redmiddel is voor gebarsten lippen.

Wat is jouw favoriete lippenbalsem?

Share:

12 Comments

 1. November 22, 2013 / 9:34 am

  Zo, je collectie is niet te zuinig inderdaad haha!

 2. Naomi Elisabeth Felice
  November 22, 2013 / 9:43 am

  Burt&Bees is mijn all time favorite! Die varianten op je eerste foto ben ik wel benieuwd naar. Haha.

 3. November 22, 2013 / 9:58 am

  Mijn favoriete lipsmackers zijn Cola cherry en watermeloen 🙂 Voor de rest ben ik dol op lipbalms in potjes zoals de Mac tendertones en Kores lip butter maar die gebruik ik idd ook alleen thuis uit hygiënische redenen.

 4. November 22, 2013 / 11:09 am

  Wat een leuke verpakkingen hebben de lipsmackers! Ik ben zelf niet zo van geurtjes en niet van het smeren uit een potje. Heb een simpele labello in m’n tas + heel veel lippenstift 🙂

 5. Monique
  November 22, 2013 / 1:07 pm

  En ik dacht dat ik veel lippenbalsem had. :p

 6. November 22, 2013 / 2:31 pm

  Leuk om te zien! Mijn favoriet is die van TBS

 7. November 22, 2013 / 5:18 pm

  Ah ik kan me heel goed in jou herkennen. Ik ben zelf ook dol op de lip smackers, heerlijk. Verder ben ik sowieso een echte fan van lipbalsems en lipsticks. Super leuke blog heb je. 🙂

 8. November 22, 2013 / 7:19 pm

  Ziet er mooi uit!

 9. Deborah
  November 22, 2013 / 8:22 pm

  Hele leuke stash! Die Coca Cola lipsmacker heb ik ook en vind hem erg lekker. En die Baby Lips wil ik zo graag proberen. De lippenbalsem van the Body Shop zijn inderdaad ook erg fijn, alleen helaas onpraktisch en onhygiënisch inderdaad.. Haha ik hou ook echt van lippenbalsems en heb ze ook echt nodig, ik heb namelijk heel erg snel last van droge lippen. Maar ik heb er lang niet zo veel als jou ;-), mijn favoriet is denk ik toch mijn lippenbalsem van Labello, niet die standaard maar een andere weet alleen niet meer hoe die heet maar hij is heerlijk! xx

 10. November 23, 2013 / 8:43 pm

  Ik vind de lippenbalsem van Burt’s Bees heel leuk, hij laat je lippen helemaal tintelen 🙂

  ~ Hannelore

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?