web analytics

Liquid lipsticks die lang blijven zitten

Een liquid lipstick is ideaal als je op zoek bent naar een langhoudend resultaat. Ze zijn lekker mat, geven veel kleur af en zorgen een hele dag lang voor een mooie tint op je lippen. Toch is de ene lipstick al wat beter dan de andere want niet iedere liquid lipstick houdt even goed.

Daarom zet ik in dit artikel mijn favoriete liquid lipsticks met een fijne houdbaarheid op een rijtje.

Ben je nog op zoek naar een aantal liquid lipsticks die lang blijven zitten? Met deze producten zit je zeker goed:

Maybelline SuperStay Matte Ink liquid lipstick

De SuperStay Matte Ink lipsticks van Maybelline hebben hun naam zeker niet gestolen, ze hebben echt wel een super stay. Ze hebben een mooie pigmentatie, zijn echt lekker mat en blijven dus ook fantastisch goed zitten op de lippen.

De Maybelline SuperStay Matte Ink liquid lipstick kosten € 7 en zijn verkrijgbaar bij Bol.com.

Essence Stay 8h Matte liquid lipstick

Ook binnen het budgetsegment vind je liquid lipsticks die lang blijven zitten. De Stay 8h Matte liquid lipsticks blijven misschien geen 8 uur zitten zoals de naam doet vermoeden maar oh boy, wat een houdbaarheid hebben ze.

Deze lipsticks overleven makkelijk een aantal drankjes en een stevige maaltijd zonder ook maar een beetje af te slijten. Voor die prijs is dat zeker niet verkeerd!

Ze voelen misschien niet zo heel erg prettig aan op de lippen maar als je puur op zoek bent naar een langhoudende lipstick is de Stay 8h Matte liquid lipstick zeker en vast een fijne (betaalbare) optie.

De Essence Stay 8h Matte liquid lipsticks kosten € 2,95 en zijn te koop bij Boozyshop.

KVD Vegan Beauty Everlasting Lipstick

Als je op zoek bent naar lekker felle kleuren die écht goed blijven zitten, dan ben je bij KVD Vegan Beauty aan het juiste adres. Hun Everlasting lipsticks hebben een fantastische houdbaarheid en eens ze beginnen te verdwijnen slijten ze op een mooie manier weg.

De KVD Vegan Beauty Everlasting lipsticks kosten € 19,90 en zijn verkrijgbaar via Sephora Frankrijk.

L’Oréal Paris Rouge Signature lipsticks

De Rouge Signature lipsticks van L’Oréal Paris zijn sowieso al een beetje buitenbeentjes. Ze hebben namelijk een zeer lichte formule die je amper voelt zitten, zeker in vergelijking met standaard liquid lipsticks.

Toch blijven ze, ondanks hun dunne formule, best wel goed zitten. Ze blijven niet zo lang zitten als hun zusjes bij Maybelline maar de houdbaarheid is zeker en vast niet slecht. Doordat je ze amper voelt zitten voelen ze een stuk comfortabeler aan dan gewone lipsticks dus het feit dat ze sneller slijten hoeft geen dealbreaker te zijn.

De L’Oréal Paris Rouge Signature lipsticks kosten € 8,00 en zijn te koop bij Bol.com.

Ben je dus nog op zoek naar Liquid lipsticks die lang blijven zitten? Dan zit je met al deze producten wel goed. Ze hebben allemaal een vrij betaalbare prijs (op KVD na dan), geven lekker veel kleur aan de lippen en hebben dus een fantastische houdbaarheid.

Met deze lipsticks mag je er zeker van zijn dat je de hele dag gaat kunnen genieten van die mooie kleur op je lippen, zonder dat je de hele tijd hoeft bij te werken.

Waar hou jij het meest van: liquid of normale lipsticks?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?