L’Occitane Almond Velvet Hands SPF 15

We hebben eindelijk ons langverwachte zonnig lenteweer gekregen, hoera! Daarom is het erg belangrijk om je huid goed in te smeren met een beschermingsfactor om de risico op huidkanker te verminderen én om minder snel rimpels te krijgen. Een plaats waar je snel rimpels krijgt zijn je handen omdat die continu in contact komen met de zon. Een goede manier om ze te beschermen is een handcrème met SPF zoals de L’Occitane Almond Velvet Hands. Kijk je mee naar mijn review?

Almond Velvet Hands

L’Occitane zorgt voor de handen met een nieuwe handcrème: de Amandel Velvet Hands SPF 15, die verrijkt is met cellen van amandelbomen, amandelproteïnen en zonnebescherming. Je kunt nog zoveel botox in je gezicht spuiten maar je handen zullen áltijd je ware leeftijd verklappen, men zegt daarom ook vaak dat je de leeftijd van een persoon aan de handen kunt zien. Om dit te voorkomen is het belangrijk dat je je handen wat extra verzorging en bescherming geeft en dat kun je dus bv. doen met deze handcrème.

Dit zeggen ze bij L’Occitane zelf: “Deze fluweelzachte, zijdeachtige crème biedt de regenererende eigenschappen van cellen afkomstig uit Provençaalse amandelbomen en helpt de jeugdigheid van de handen te behouden en door de zon veroorzaakte pigmentvlekken te voorkomen.

Almond Velvet Hands

Ik vind het sowieso erg belangrijk om mijn handen goed in te smeren dus waarom niet gelijk SPF toevoegen in de zomer. Deze handcrème met amandel is tevens ook nog eens zeer fijn in gebruik. In tegenstelling tot de bekende Shea handcrème van L’Occitane is deze formule veel lichter en daardoor trekt hij ook heel snel in. Voor de winter hou ik eerder van een dikke handcrème die kloven verzorgt, voor nu heb ik dan toch liever zo’n crème die je niet echt voelt zitten.

Ik vind de geur ook zeer aangenaam voor het voorjaar want als het warmer wordt hou ik niet zo van extreem zoete of opvallende geuren, dan mag het allemaal al gelijk wat lichter van mij. Je ruikt nog steeds de amandel maar het is zeker geen zware notengeur, hij neigt zelfs eerder naar de frissere kant. Ik vind het echt heerlijk!

Almond Velvet Hands

Voor mij is het alleszins de ideale optie! Ik vergeet vaak om mijn handen nog eens extra in te smeren met zonnecrème of als je lange mouwen draagt en sowieso geen bescherming draagt, dan krijgen je handen wel nog altijd zonnestralen te verduren. Ideaal dus om zo’n handcrème mee in je tas te nemen zodat je handen de hele dag door lekker verzorgd én beschermd blijven. Zo hou je jarenlang poezelige handjes en hoef je minder snel bang te zijn voor rimpels.

De L’Occitane Almond Velvet Hands SPF 15 handcrème kost € 19,00 voor 75 ml en is te koop bij de L’Occitane filialen en via de webshop.

Zou jij een handcrème met SPF willen gebruiken?

Share:

6 Comments

 1. May 9, 2016 / 12:32 pm

  Lijkt mij een fijne creme.. en hij ziet er zo goed uit!

 2. Janneke | Crafty Time
  May 9, 2016 / 1:09 pm

  Dit lijkt me een hele fijne crème! Vooral het SPF lijkt me ook ideaal, ik vergeet vaak om mijn handen goed in te smeren. xx

 3. Griet
  May 9, 2016 / 6:54 pm

  Wat fijn dat deze SPF bevat! Ik hou van de handcrèmes van L’Occitane dus deze lijkt me ideaal voor de zomer

 4. Saraya
  May 9, 2016 / 8:36 pm

  Fijn dat deze handcréme SPF bevat, klinkt ook als een fijne handcréme 🙂
  X

 5. Karlien - Polished Cats
  May 9, 2016 / 10:03 pm

  fijn dat er een factor in zit, want inderdaad iets dat je heel vaak vergeet om te smeren

  liefs
  karlien

 6. Bianca
  May 9, 2016 / 10:55 pm

  Komt inderdaad wel goed van pas nu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?