L’Occitane Arlésienne eau de toilette

Een tijdje terug liet ik jullie de L’Occitane Adventskalender al zien. Inmiddels heb ik nog iets ander moois om te laten zien: de nieuwe L’Occitane Arlésienne eau de toilette. Deze komt uit de nieuwe L’Occitane Arlésienne lijn die vol met heerlijke producten zit. Kijk je mee naar deze heerlijke geur?

L'Occitane Arlésienne

Dit zegt L’Occitane over de nieuwe geur:

L’Occitane Arlésienne onthult al haar volheid in een vrolijke wolk van muskus en bloemen. Deze textuurvolle geur met zijn unieke karakter en diepte onderstreept de persoonlijkheid van een vrouw die haar vrijheid liefheeft.

Het is inderdaad een zeer bloemige en delicate geur. Zeker een geur die veel vrouwen heerlijk zullen vinden!

L'Occitane Arlésienne

De geurnoten:

  • Top: Bergamotessentie, saffraanextract, Galbanum en meidoornakkoord
  • Hart: Absolute van meiroos en vioolblad
  • Basis: Witte muskus, ambrette, sandelhout en ®Ambrox.

De viooltjes en de rozen zorgen ervoor dat het een bloemige geur is, waarbij de muskus dan weer voor een poederige toets zorgt. De saffraan maakt het geheel dan weer licht kruidig en geeft een verrassend effect aan de geur!

L'Occitane Arlésienne

Ook het flesje past heel erg goed bij de geur. Het is een langwerpig flesje met een prachtige afwerking aan de onderkant. Het oogt vrouwelijk en luxe, zeker een parfum dat ik ergens zou willen uitstallen.

Benieuwd geworden naar de L’Occitane Arlésienne producten? Naast deze eau de toilette (€ 52,00 voor 75 ml) heb je nog wat andere producten in het assortiment zitten. Zo vind je o.a. een bath & shower gel, een handcrème, een hair mist en een lipgloss terug in het assortiment. De producten van L’Occitane zijn verkrijgbaar via de boetieks en via de webshop.

Lijkt deze geur jou iets?

Share:

1 Comment

  1. December 23, 2016 / 12:08 pm

    Dit lijkt mij echt een heerlijke parfum, de volgende keer dus eventjes snuffelen als ik de kans krijg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?