L’Occitane Iris Bleu & Iris Blanc (La Collection de Grasse)

L’Occitane is een merk waar ik niet zo vaak over schrijf maar waar ik dus wel dol op ben. Vooral hun ‘La Collection de Grasse’ geuren zijn hémels! Ik vind ze stuk voor stuk heerlijk, zowel de parfums als de bodyproducten die erbij horen. Daarom was ik ook erg blij om te horen dat er een nieuwe aanvulling op het assortiment komt: Iris Bleu & Iris Blanc. Een bloemige maar fruitige geur? Me likey! Als je meer wilt lezen over deze nieuwe collectie, lees dan zeker verder.

 photo EDT2_zps0wgmat9o.jpg

De geur

Iris Bleu & Iris Blanc is in de eerste plaats een zeer bloemige geur maar wat hem zo speciaal maakt is dat de geurnoten contrasteren. Je kunt de geur zien als een twee-eiïge tweeling, de geuren vullen elkaar aan maar ‘botsen’ ook met elkaar. De topnoten zijn zwarte bes en citrus, het hart bestaat uit iris, ylang-ylang en perzik en de basis bestaat uit iris, ceder en witte muskus. Een heerlijke bloemige maar tegelijkertijd ook frisse geur met een warme basis.

De producten

 photo EDT1_zps72smseb6.jpg

Eau de toilette (€ 56,00/75 ml)

 photo BodyLotion_zpsxgdyog8f.jpg

Bodylotion (€ 23,00/250 ml)

 photo Soap_zpsbtagwwto.jpg

Soap (€ 5,50/75 gram)

 photo Handcreme_zpsedapxl65.jpg

Handcrème (€ 7,50/30 ml)

 photo ShowerGel_zpspekwlm2z.jpg

Showergel (€ 14,50/250 ml)

L’Occitane is te koop via hun webshop, bij de L’Occitane winkels en bij alle andere verkooppunten. De Iris Bleu & Iris Blanc producten zijn vanaf eind april overal verkrijgbaar, al staat de collectie nu al wel online.

Wat is jouw favoriete bloemengeur?

5 Comments

 1. Dionne
  April 18, 2015 / 12:20 pm

  Hier ben ik heel benieuwd naar!

 2. Jana
  April 18, 2015 / 12:28 pm

  L’Occitane is zo’n merk waar ik niet snel naar ga kijken, de geur lijkt me wel fijn! Vorig jaar heb ik in Grasse nog een parfumhuis bezocht 😉

 3. beautifulday4makeup
  April 19, 2015 / 11:19 am

  Deze lijn wil ik wel eens uitproberen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?