L’Occitane Pivoine Pure

L’Occitane zet al langere tijd in op de droge huid maar ook de vette huid mag zeker niet overgeslagen worden. De L’Occitane Pivoine Pure producten hebben een eenvoudige missie: de huid voorbereiden, zuiveren en matteren. Ik laat vandaag de twee producten uit de L’Occitane Pivoine Pure lijn zien.

L'Occitane Pivoine Pure

Het L’Occitane Pivoine Pure gamma bevat slechts twee producten: de Perfecting Purifying Foam en de Perfecting Mattifying Fluid. Slechts twee producten en twee stappen? Het lijkt misschien wat weinig maar in combinatie zijn beide producten toch effectief. Enerzijds heb je dus de reinigen die de talgproductie tegen gaat gaan, anderzijds heb je dan een stevige verzorging die de huid gedurende dag blijft matteren maar ook blijft verzorgen. De combinatie van beide stappen zorgt ervoor dat je huid schoon maar niet droog aanvoelt. Ook pakken de producten een doffe teint aan en zorgen ze voor een heldere teint.

L'Occitane Pivoine Pure

De eerste stap is de Perfecting Purifying Foam. Dit is een schuimende reiniger die je huid ontdoet van talg, onzuiverheden en een doffe teint. Het pioenroosextract in dit product zorgt voor een perfectionerende werking, het citroenextract werkt zuiverend op de huid. Het schuim reinigt de poriën zeer diep maar droogt toch niet uit!

Nadat je huid helemaal schoon en talgvrij is is het tijd om het matte effect te behouden. Dit kun je doen door de Perfecting Mattifying Fluid te gebruiken. Het is de perfecte aanvulling op de foam en het zorgt er ook voor dat je make-up daarna beter blijft zitten én dat je huid doorheen de dag mat blijft. Ondanks dat het product matterend werkt is het ook wel vochtinbrengend waardoor de huid zacht en comfortabel blijft aanvoelen.

L'Occitane Pivoine Pure

Het L’Occitane Pivoine Pure ritueel is dus vrij simpel maar wel ideaal als je last hebt van een overactieve huid. De Perfecting Purifying Foam kost € 19,00, de Perfecting Mattifying Fluid kost € 34,00. De producten zijn zowel bij de fysieke verkooppunten als via de webshop verkrijgbaar.

Gebruik jij al een matterend product?

Share:

4 Comments

 1. Jamey
  November 22, 2016 / 9:08 am

  ziet er goed uit!

 2. November 22, 2016 / 11:24 am

  Klinkt als iets dat mijn huid kan gebruiken.

 3. November 22, 2016 / 8:52 pm

  Loccitane staat al heel hoog op mijn verlanglijstje om ooit te proberen. De handcrèmes of iets van huidverzorging. Ik vind het er zo mooi uitzien!

 4. Karlien - Polished Cats
  November 23, 2016 / 8:18 pm

  klinkt best wel goed
  ik heb eigenlijk nog niet veel van dit merk gekocht
  daar moet misschien wel wat verandering in komen

  liefs
  Karlien
  Polished Cats

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?