L’Occitane Ultra Soft Balm

In de loop van dertig jaar samenwerking heeft L’Occitane een sterke band opgebouwd met de vrouwen van Burkina Faso, het land waar shea butter vandaan komt. Deze samenwerking willen ze bij L’Occitane eren op de Internationale dag van de vrouw op 8 maart. Dit doen ze met de L’Occitane Ultra Soft Balm, een lipbalsem waarvan de opbrengst naar het goede doel gaat. Als je meer wilt weten over dit goede doel en over het product zelf, lees dan zeker verder.

L'Occitane Ultra Soft Balm

Bij L’Occitane vinden ze het erg belangrijk om goede doelen te steunen. Ze zorgen voor werkgelegenheid in Burkina Faso door de productie van de shea butter en inmiddels zijn er zelfs al 17.000 vrouwen aangesloten! Om nog wat extra bij te dragen gaan ze nu ook de L’Occitane Ultra Soft Balm verkopen, de opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan NGO’s die vrouwelijk leiderschap ondersteunen. Ik vind het alleszins een fantastisch initiatief want we krijgen een heerlijk product in de plaats én helpen al deze vrouwen ook weer.

L'Occitane Ultra Soft Balm

Het product is op zichzelf ook al zeker de moeite waard. De Ultra Soft Balm is een mengeling van rozen en 98,6% shea butter, wat dus best een grote hoeveelheid is. Hierdoor is hij lekker vet en verzorgend, ideaal om je lippen weer te laten recupereren van het gure winterweer. Ik gebruik hem trouwens ook voor mijn nagelriemen! De balsem is verkrijgbaar in felle kleuren en staat dus ook heel mooi in je stash. Zodra dit product op is ga ik de verpakking zeker opnieuw gebruiken, hopelijk kan ik er een leuke DIY mee maken.

De L’Occitane Ultra Soft Balm is verkrijgbaar vanaf maart 2016 en kost € 3,00. Denk eraan, als je dit product koopt steun je dus tegelijkertijd het goede doel!

Wat is jouw favoriete lipbalsem?

5 Comments

 1. February 23, 2016 / 9:53 am

  Voor €3,- wil ik hem zeker proberen! Ben dol op L’Occitane!

 2. February 23, 2016 / 1:27 pm

  Ahw, wat ziet dit potje er alleen al ontzettend leuk uit! Mijn favoriete lipbalsem is toch wel de Rosebud Salve!

 3. February 23, 2016 / 6:18 pm

  Ik zou de verpakking zeker ook op nieuw gebruiken 🙂 Klinkt goed!

 4. Delphine
  February 24, 2016 / 12:48 pm

  De verpakking alleen al! Dju zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?