Lookfantastic Adventskalender 2020

De Lookfantastic Advent Calendar is een van de meest legendarische adventskalenders in de beautywereld. Hij is altijd énorm snel uitverkocht en mensen zitten er soms weken op voorhand al op te wachten.

Ik heb deze kalender inmiddels al in huis en wil jullie graag meer informatie geven! Ik ga de inhoud niet verklappen maar een kleine sneak peek kan geen kwaad.

Als je benieuwd bent naar meer informatie over de Lookfantastic Adventskalender 2020, lees dan zeker verder!

Wat is de Lookfantastic Adventskalender?

Het is ieder jaar weer uitkijken naar de Lookfantastic Advent Calendar. Internationale beautyblogs en magazines zijn er altijd laaiend enthousiast over en waar je ook kijkt, deze luxe adventskalender is overal. Het is nog eventjes tot de adventsperiode aanbreekt maar de kalender is wel bijna te koop.

De Lookfantastic Advent Calendar gaat namelijk officieel in de verkoop op 12 oktober maar hij is wel al verkrijgbaar als pre-order.

Als pre-order ben je zeker dat je een kalender zult ontvangen. Als je wacht tot de officiële release is het misschien al te laat want élk jaar raakt deze kalender volledig uitverkocht. Ook krijg je de kalender een heel stuk vroeger als je hem op voorhand al bestelt!

Pre-orderen kan heel makkelijk via hun website.

Prijs en waarde van de Lookfantastic Advent Calendar 2020

De Lookfantastic Advent Calendar kost € 95 en dat lijkt op het eerste zicht redelijk veel geld maar je krijgt ook effectief veel waar voor je geld.

De kalender bevat namelijk 25 vakjes (geen 24 zoals de meesten!) én bevat dus ook alleen maar premium producten. Hij heeft dan ook een waarde van meer dan € 500!

Korting voor abonnees

Geabonneerd op de Lookfantastic Beauty Box? Bestel via je email en krijg maar liefst € 15 korting op de kalender.

Geen lid van de box maar je wilt graag mee profiteren van deze kortingsactie? Abonneer op de 3, 6 of 12 maanden Beauty Box en gebruik de code ADVENTNEWSUBS bij checkout om jouw kalender voor slechts € 80 te kopen!

De inhoud

Ik weet inmiddels al wat de inhoud is maar natuurlijk wil ik deze nog niet volledig aan jullie verklappen. Wel kan ik jullie zeggen dat er écht heel veel mooie merken in de doos zitten.

Denk maar aan luxe merken zoals Natasha Denona, Filorga, Caudalie, Illamasqua, ABH, Eve Lom en Rodial. Deze vind je allemaal terug in deze luxe adventskalender dus geloof me: hij is echt de moeite waard!

Als je puur alleen al kijkt naar de prijs en de waarde die je terugkrijgt is dit zeker een van de beste advent calendars op de markt.

Benieuwd geworden naar deze Lookfantastic Adventskalender? Pre-orderen kan heel makkelijk via de website van Lookfantastic Nederland!

Ga jij een adventskalender aanschaffen dit jaar?

Share:

2 Comments

  1. September 10, 2020 / 8:12 pm

    Ik ga de NYX kalender kopen. Daar zitten veel producten in die ik graag gebruik plus hij valt in mijn budget

  2. September 15, 2020 / 9:07 pm

    • Ziet der super mooi uit.
    • Ben vooral reuze benieuwd wat der in zit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?