Lookfantastic Adventskalender dag 6-11

Een tijdje geleden liet ik jullie al een preview van de Lookfantastic Adventskalender zien. Inmiddels is de adventsperiode volop bezig en ben ik dus ook druk bezig met deurtjes openen.

Daarom leek het me wel leuk om af en toe een korte update te doen gedurende de adventsperiode!

Eerder liet ik jullie al een overzicht zien van dag 1 t.e.m. 5, vandaag zijn dag 6 t.e.m. 11 aan de beurt!

Dag 6: Philip Kingsley Elasticizer Deep Conditioning Treatment

Een verzorgend product voor het haar is altijd mooi meegenomen, zeker tijdens de koude wintermaanden. Daarom was  ik zeer blij om te zien dat er een Deep Conditioning Treatment van Philip Kingsley in de kalender zat.

Dit unieke product breng je vóór je shampoo aan en laat je 10 tot 20 minuten zitten. Het voordeel van zo’n pre-shampoo is dat je al het overtollige product gewoon makkelijk verwijdert met de shampoo.

Moest je snel last hebben van vet haar of haar dat snel plat valt, dan zou je zo’n product eens kunnen proberen i.p.v. een standaard haarmasker dat het haar verzwaart.

Dag 7: REN Ready Steady Glow Daily AHA Tonic

Met een chemische peeling zorg je ervoor dat alle dode huidcellen makkelijk loslaten, waardoor je huid veel mooier gaat stralen en grove poriën kleiner worden.

Deze REN Ready Steady Glow Daily AHA Tonic is een peeling in de vorm van een toner die mild genoeg is om dagelijks te gebruiken.

Hij is ideaal als je last hebt van een gevoelige huid of als je pas begint met chemische peelings maar nog niet de stap durft te zetten naar een sterker product.

Dag 8: Eve Lom Cleanser

De Eve Lom Cleanser is geen onbekende hier op The Pink Perfectionist. Ik schreef eerder dit jaar namelijk al een volledige review over de Eve Lom Cleanser!

Dit product was dit jaar een van mijn absolute favorieten om mijn make-up mee te verwijderen. Je hebt maar een klein beetje van de cleanser nodig voor hij transformeert in een olie die álle make-up als sneeuw voor de zon doet verdwijnen.

Vogue omschrijft het dan ook niet voor niets als ‘probably the best cleanser in the world’.

Dag 9: Diego Dalla Palma oogpotlood 01

Een zwart oogpotlood is altijd handig om te hebben, zeker als je het zo vaak gebruikt als ik. Ik vind het altijd fijn om een zwart lijntje op de waterlijn te dragen bij iets donkerdere ooglooks maar je kunt het ook voor andere zaken gebruiken.

Zo is een zwart oogpotlood ook ideaal om als basis te gebruiken om oogschaduw of glitter intenser mee te maken. Ik gebruik het vaak bij de ‘buitenste V’ van mijn ooglid om de oogschaduw daar wat harder op te laten vallen. Het is dus ook de ideale oogschaduwbasis!

Ik was dus zeer blij om te zien dat er een zwart oogpotlood van Diego Dalla Palma in de kalender zat.

Dag 10: Rituals Ritual Of Sakura Body Scrub

Met een product van Rituals kun je helemaal niets mis doen, daar zal iedereen wel blij mee zijn. Hun geuren zijn altijd vrij toegankelijk waardoor ze door veel mensen lekker worden bevonden.

In deze Lookfantastic Adventskalender vinden we dan ook de Ritual of Sakura Body Scrub terug: een lichaamsscrub met de heerlijke zachte geur van Japanse kersenbloesem.

Dag 11: Tan-Luxe Super Glow Hyaluronic Self-Tan Serum

Dit unieke serum van Tan-Luxe doet gewoon alles wat je maar kan verwachten. Hij heeft een hydraterende werking dankzij het toegevoegde hyaluronzuur maar bevat ook een beetje zelfbruiner om je huid dagelijks van een zacht kleurtje te voorzien.

Doordat het hier om een ‘gradual’ tan gaat hoef je dus ook niet bang te zijn dat je meteen superbruin of oranje gaat worden. Hij geeft een zeer natuurlijke tint die je dagelijks verder op kunt bouwen indien gewenst.

Met dit product voorzie je je wintervelletje dus van lekker veel hydratatie én een gezond kleurtje.

Ook deze week zaten er weer heel wat leuke producten in de Lookfantastic Adventskalender. Make-up, huidverzorging of haarverzorging: alles kwam aan bod.

De Eve Lom Cleanser heb ik al eerder gebruikt, net zoals de Rituals Sakura Body Scrub. Beide producten zijn écht heel erg fijn dus ik kan het alleen maar toejuichen dat ze in deze kalender zitten.

Verder ben ik vooral heel erg benieuwd naar het Tan-Luxe serum en de AHA Tonic van REN. Hier horen jullie snel meer over!

Welk product lijkt jou het leukst?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?