Lookfantastic November Beauty Box

Door de staking bij Bpost hebben jullie er even op moeten wachten maar hier is hij dan: de unboxing van de Lookfantastic November Beauty Box! Na de succesvolle Lookfantastic September en Oktober boxen was ik heel erg benieuwd naar de november editie. Is hij even goed als zijn voorgangers? Je leest het hier!

Lookfantastic is een grote webshop waarop ze tal van beautymerken verkopen. Voornamelijk veel luxe- en premiummerken maar ze verkopen ook ‘normalere’ merken zoals bv. Sleek.

Buiten al deze producten verkopen ze ook een maandelijkse Beauty Box, boordevol heerlijke producten die je ook op de webshop kunt kopen. Van alle beautyboxen die verkrijgbaar zijn is de Lookfantastic Beauty Box écht de meest luxueuze.

Mag ik alvast even enthousiast zijn over de doos alleen al? Echt, wat een prachtige uitvoering is dit! De rose gouden details in de doos en van de quote zorgen ervoor dat de doos alleen al de moeite waard is. Normaal gooi ik dozen van beautyboxes altijd weg (op een aantal speciale Deautybox dozen na dan) maar deze hou ik zeker bij.

Zodra je de mooie doos opent zie je ook dat er weer een ELLE magazine in zit. Dit doet Lookfantastic iedere maand dus buiten veel fijne producten heb je ook gelijk nieuw leesmateriaal.

Bon, tijd om na de mooie doos en het magazine over gaan tot de belangrijkste details en dat zijn uiteraard de producten! Dit is de inhoud van de Lookfantastic November Beauty Box:

Bubble T Lookfantastic Dark Wonder Bath Bomb

Wat me als eerst opviel in deze Lookfantastic November Beauty Box was deze grote verpakking met een bruisbal erin. Dit is een limited edition bruisbal van het merk Bubble T. Het is een luxueuze bath bomb, infused met Acaï bessen en hibiscus. Hij geeft lekker veel geur af én hydrateert je huid ook nog eens.

REN Evercalm Global Protection Day Cream

REN is een merk waar ik al ongelofelijk veel goeds over gehoord heb dus leuk dat er een product in deze box zit. Dit is de Evercalm Global Protection Day Cream, een dagcrème die je huid extra gaat beschermen tegen de schadelijke effecten van pollutie. Hij is ontwikkeld voor de gevoelige huid dus ik ben hier echt heel erg benieuwd naar!

Elemis Papaya Enzyme Peel

Nog een ander welbekend merk is Elemis. Van dit merk zit er een travel size peeling in de box. Het is dus geen scrub maar een echte enzymen peeling die de huid gaat ontdoen van dode huidcellen zonder dat je moet gaan wrijven. Je brengt dit product aan, wacht 15 à 20 minuten en haalt daarna het overtollige product weg. Het resultaat zou een gezonde en stralende huid moeten zijn.

Mellow Precision Pen Eyeliner

Een full size make-up product, heerlijk! Van het merk Mellow zit er namelijk een zwarte pen eyeliner in, wat natuurlijk heel erg mooi meegenomen is. Mijn zwarte eyeliner was net op dus ik ben blij dat ik gelijk vervanging heb. Deze eyeliner is lekker goed zwart en is zeer makkelijk in gebruik. Het is ook makkelijk om een wing te maken met dit product!

Contour Cosmetics Matte Liquid Lipstick

En we hebben nog een ander full size make-up product en dat is deze liquid lipstick van Contour Cosmetics. Ik heb nummer 4 gekregen, een hele mooie nude kleur die altijd wel past. En kijk eens naar die mooie luxueuze verpakking, wow!

Laura Geller Baked Gelato Swirl Illuminator in ‘Gilded Honey’

Toch heb ik het beste voor het laatste gehouden en dat is deze highlighter van Laura Geller. Toen ik deze zag liet ik toch wel even een schreeuw, haha! Dit is namelijk een van de bestverkochte en meest populaire highlighters ter wereld. Menig internationaal beautyblogger en Youtuber zweert hierbij dus ik ben echt heel erg benieuwd!

Praktische info over de Lookfantastic box:

Het bestellen van de Lookfantastic box gaat heel makkelijk. Er is een 1 maand, 3 maanden, 6 maanden en 12 maanden abonnement. Je kan het in 1 keer kopen of als een lopend abonnement dat elke maand vernieuwd wordt. Als je voor 1 keer kiest, betaal je de volledige 1, 3, 6 of 12 maanden en dit kan je met iDeal doen. Hoe langer je abonnement, hoe goedkoper het wordt. Dit zijn de prijzen van de abonnementen:

1 maand – €20,00
3 maanden –  €18,00
6 maanden – €17,00
12 maanden – €15,50

Als je voor een lopend abonnement kiest, wordt er maandelijks een bedrag afgeschreven van je creditcard of Paypal. Je kunt dit abonnement wel iedere maand opzeggen, mits je dit voor de 24e van de maand doet.

De boxen worden rond de 1e werkdag van de maand verzonden. Voor je abonnement zal je alleen op de eerste maand verzendkosten betalen, de daaropvolgende maanden zijn de verzendkosten gratis. De waarde verschilt per maand maar ligt altijd rond de € 50.

Ik dacht de vorige boxen al goed waren maar op een of andere manier wist Lookfantastic zichzelf weer te overtreffen. Dit keer zaten er een aantal merken in die ik al kende van naam maar nog nooit geprobeerd had, waaronder o.a. Elemis en Ren. Ik ben echt zó benieuwd om deze merken eindelijk te proberen! Verder ben ik ook enorm blij met de full size eyeliner, zoiets is altijd mooi meegenomen.

Een box vol met mooie (premium) merken die stuk voor stuk allemaal bruikbaar zijn, daar ben ik fan van! Er zit dit keer niets bij wat ik niet zou kunnen gebruiken dus voor mij is deze editie weer meer dan geslaagd.

Wil je de Lookfantastic November Beauty Box ook graag ontvangen? Bestellen kan via de Lookfantastic website.

Wat vind jij van de inhoud?

Share:

1 Comment

  1. November 21, 2018 / 1:03 pm

    Die bath bomb klinkt fijn! Ik had ooit eens een handcrème van dit merk, die was ook al zo lekker. Erg leuke inhoud.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?