Lord & Berry Strobing Pencil – een echte multitasker!

Er zijn zo van die producten waar je werkelijk alles mee kan. Zo’n producten vind ik erg fijn want het is een pak goedkoper (je moet minder verschillende producten kopen) én het bespaart veel plaats. Een product dat zeker tot die categorie hoort is het Lord & Berry Strobing Pencil. Dit potloodje is small but mighty want je kan het voor meerdere doeleinden gebruiken. In dit artikel laat ik dit potlood aan jullie zien!

Het Lord & Berry Strobing Pencil is een roze potloodje dat je kunt gebruiken om je gezicht (en ogen) mee te highlighten. Het heeft een lichte parelmoeren glans waarmee je het licht op een mooie manier kunt aantrekken en weerkaatsen. Het zorgt dus voor een natuurlijke glow en brengt extra veel dimensie in je gezicht.

Op het eerste zicht lijkt het op een normaal oogpotlood maar het is dus geen eyeliner of oogschaduw, het is echt bedoeld om mee te gaan highlighten. Al kun je het natuurlijk ook wel als een oogschaduw gaan gebruiken, in de make-upwereld bestaan er geen regels.

In essentie is het Lord & Berry Strobing Pencil dus gewoon een highlighter in de vorm van een potlood.  Je kunt het potloodje aanbrengen op je jukbeenderen, zoals je met de meeste highlighters wel kunt doen. Doordat het potloodje zo klein is kun je er dus nog veel meer mee. Dat is wel prettig want op die manier kun je heel precies te werk gaan!

Je kunt het potlood dus ook gebruiken op plaatsen die met een normale (poeder)highlighter lastiger te bereiken zijn. Denk dan aan zaken zoals het wenkbrauwbot, de cupidoboog of je neusbrug. Met dit potloodje kun je alles dus mooi accentueren zonder gelijk teveel aan te brengen. Doordat de kleur van het potlood zo subtiel is ziet het er niet overdreven uit. Je ziet wel dat alles mooi geaccentueerd is maar het blijft allemaal heel natuurlijk.

Ik dacht in het begin niet dat het erg veel ging zijn maar nu pak ik het Lord & Berry Strobing Pencil er toch graag bij. Ik vind het gewoon zo makkelijk en snel werken! Gewoon het potloodje erbij nemen, wat kleur op mijn neus en onder mijn wenkbrauwen zetten et voila! Ook voor mijn cupidoboog gebruik ik het heel graag, zeker in combinatie met een opvallende (liquid) lipstick. Dit potlood zit vanaf nu standaard in mijn make-up tasje!

De producten van Lord & Berry zijn o.a. te koop via The Artists. Op deze Belgische webshop kun je het potloodje aanschaffen voor € 15,95. Misschien niet heel goedkoop voor een potlood maar doordat je er zoveel mee kunt is het zeker zijn geld waard.

Hoe highlight jij je gezicht het liefst?

Share:

1 Comment

  1. January 7, 2019 / 11:44 am

    Wat grappig, highlighter in potloodvorm! Wel makkelijker mee te nemen. De kleur ziet er mooi uit ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?