L’Oréal Elnett Heat Protection Styling Spray

We willen allemaal glanzend en gezond haar en willen daar ook veel voor doen. Speciale shampoos, conditioners en maskers zijn ons allemaal wel bekend. Toch zijn dit niet de belangrijkste dingen in mijn ogen! Het allerbelangrijkste product om gezond haar te krijgen is volgens mij de heat protector, waarmee je je haar kan beschermen tegen de warmte. Daarom ga ik jullie vandaag de L’Oréal Elnett Heat Protection Styling Spray laten zien.

L'Oréal Elnett Heat Protection

Werking van de L’Oréal Elnett Heat Protection Styling Spray

De L’Oréal Elnett Heat Protection Styling Spray is een spray die je aanbrengt voor je met hitte te werk gaat. Het kan in nat haar voor je het gaat föhnen maar je kunt het ook op droog haar gebruiken voor je het gaat stijlen en/of krullen. Er zijn drie varianten te koop van deze spray: straight, volume en curl. Ik gebruik zelf de Volume omdat ik mijn haar zowel krul als stijl, deze leek mij dus het beste. Maar als je je haar alleen maar stijlt dan is de Straight voor jou natuurlijk beter!

Deze spray zorgt er dus voor dat je haar volledig beschermd wordt tegen de hitte. Dit doet hij heel erg goed want sinds ik deze gebruik gaat mijn haar veel minder snel kapot en blijft het ook veel mooier glanzen. Verder geeft de spray ook lekker volume waardoor je haar niet uitzakt als je het gaat krullen of stijlen.

Verpakking

Nog een pluspunt is de fijne verpakking. De flacon zorgt echt voor een hele fijne nevel die je met een paar sprays perfect gelijkmatig kan aanbrengen. Je hebt dus ook niet veel product nodig en hierdoor is het echt zuinig in gebruik.

L'Oréal Elnett Heat Protection

Conclusie: ik heb nog geen andere fijne heat protector gevonden, zeker niet in de drogisterij. Bij de kapper en bij duurdere merken vind ik al wel snel een betere maar dit is in mijn ogen echt de beste drogisterij spray die er is. Hij beschermt je haar, geeft lekker veel volume en ruikt ook nog eens superlekker. Probeer er zeker eens eentje!

De L’Oréal Elnett Heat Protection Styling Sprays kosten rond de € 8 en zijn te koop bij de drogisterij. Wil je hem sneller in huis? Dan kun je hem ook heel makkelijk via Bol.com bestellen!

Bescherm jij je haar al tegen de hitte? Welk product gebruik jij hiervoor?

Share:

5 Comments

 1. Aurelie
  September 20, 2014 / 7:55 am

  Deze heat spray lijkt mij erg fijn! Ik stijl mijn haar regelmatig en gebruik nu zo’n spray van Pantene, maar deze wil ik ook wel eens proberen.

 2. Natascha
  September 20, 2014 / 9:17 am

  Ik gebruik deze ook! Ik vind het ook de fijnste spray die ik tot nu toe geprobeerd heb.

 3. September 20, 2014 / 11:09 am

  Wat een fijn product lijkt me dit!

 4. beautyforgirls
  September 20, 2014 / 12:05 pm

  Ik gebruik hem al jaren, echt een fijn product.
  Liefs, xxx

 5. Ine
  September 21, 2014 / 12:01 am

  Wel ik ben al lang op zoek naar een nieuwe protector, misschien heb ik hier een nieuwe kanshebber gevonden..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?