web analytics

L’Oréal Elseve Rapid Restore: de nieuwe snelle conditioner

Vind jij het ook zo belangrijk om je haar goed te verzorgen maar vind je het vervelend dat het zoveel tijd kost? Daar is sinds kort gelukkig een fijne oplossing voor. Er is namelijk een nieuw product op de markt: de L’Oréal Elseve Rapid Restore conditioner. Deze conditioner verzorgt het haar meteen zeer intens en dat zonder dat het in moet trekken! In dit artikel vertel ik er graag meer over.

L'Oréal Elseve Rapid Restore

Geen tijd om elke dag een haarmasker te gebruiken dat veel te lang moet intrekken? Dan is de L’Oréal Elseve Rapid Restore conditioner een goede oplossing.

Deze conditioner werkt namelijk twee keer zo sterk als een normale conditioner en gaat dus eerder richting de werking van een haarmasker. Het enige verschil: de Rapid Restore moet je niet laten intrekken waardoor je veel tijd bespaart. Het ideale product dus voor dagelijks gebruik!

Er zit een L’Oréal Elseve Rapid Restore conditioner binnen iedere lijn van L’Oréal Elseve. Er zijn in totaal vier verschillende conditioners verkrijgbaar:

  • Total Repair (€ 4,99) voor beschadigd haar
  • Dream Long (€ 4,99) voor lang beschadigd haar
  • Extraordinary Oil (€ 4,99) voor droog haar
  • Color-Vive (€ 4,99) voor gekleurd haar

L’Oréal Elseve Rapid Restore Color-Vive

De L’Oréal Elseve Rapid Restore Color-Vive is een conditioner die speciaal ontwikkeld werd voor gekleurd haar. Deze conditioner bevat een serum met een hoge concentratie aan aminozuren en vitamine E. Hierdoor bindt het product zich direct aan de haarvezels waardoor je dus niet hoeft te wachten om het in te laten trekken.

De Color-Vive Conditioner zorgt ervoor dat je gekleurde haar weer mooi gaat stralen én dat het makkelijker uit te kammen is. Dat kan zeker van pas komen als je ontkleurd of gekleurd haar hebt dat snel gaat klitten!L’Oréal Elseve Rapid Restore Extraordinary Oil

Is je haar écht heel erg droog en kan het een extra intense verzorging gebruiken? Dan is de L’Oréal Elseve Rapid Restore Extraordinary Oil een goede oplossing. Deze conditioner bevat diezelfde aminozuren als de Color-Vive, aangevuld met extra jojoba-olie voor een intensieve hydratatie.

Hij werkt dus vooral heel erg goed op sterk uitgedroogd haar of op ‘normaal’ droog haar als je hem niet iedere dag gebruikt. Op mijn normale gekleurde haar is hij net iets te vet om iedere dag te gebruiken maar wekelijks kan zeker!

L’Oréal Elseve Rapid Restore Total Repair

De Total Repair conditioner is ideaal voor haar dat snel afbreekt of dat snel gaat klitten waardoor je teveel haren uittrekt tijdens het borstelen.

Van alle Rapid Restore conditioners vind ik dat deze de meest ontwarrende is. Na gebruik voelt mijn haar zacht aan zonder vet of zwaar te worden.

L’Oréal Elseve Rapid Restore Dream Long

Heb je lang haar of wil je graag dat je haar nóg langer wordt? Dan is deze conditioner vast en zeker iets voor jou. Dit product bevat namelijk castorolie, een olie waarvan wordt beweerd dat het je haar sneller laat groeien. Ik heb een tijdlang castorolie op mijn wimpers en wenkbrauwen gesmeerd en zelfs daar zag ik al een enorm verschil.

De Dream Long conditioner werkt dus ook verzachtend voor het haar en pakt beschadigd haar van binnenuit aan. Dit product is ideaal als je lang haar hebt dat snel afbreekt en niet verder lijkt te groeien. Ook deze conditioner ontwart mijn haar prima!

Conclusie

Ik ben best tevreden met deze nieuwe L’Oréal Elseve Rapid Restore conditioners. Ik zou niet willen aanraden om ze perse alle vier te kopen maar om alleen voor de variant te gaan die op jouw haar het meeste impact zal hebben.

Mijn persoonlijke favorieten zijn de Total Repair en de Color-Vive werkten bij mijn haartype het best omdat mijn haar beschadigd en dof is maar verder niet extreem uitgedroogd.

Moest je dus nog op zoek zijn naar een fijne conditioner die 1) heel erg snel werkt en 2) ook niet al te duur is, bekijk deze Rapid Restore conditioners dan zeker eens! De L’Oréal Elseve producten zijn o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat.

Meer lezen over haarverzorging? Check deze artikels:

Share:

2 Comments

  1. May 2, 2019 / 10:13 am

    Oh wat een leuke producten! Ik ben nog op zoek naar een fijn haarmasker. Ik gebruik wel al de shampoo’s en conditioners van L’oreal, omdat ik die heel fijn vind. 🙂

  2. May 3, 2019 / 9:21 pm

    Heel benieuwd naar deze! Klinkt goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?