web analytics

L’Oréal Paradise Extatic mascara review

Ik hou ervan om nieuwe mascara’s te proberen. Er is altijd wel een mascara die nóg meer volume of nog meer lengte geeft dan de mascara die je al gebruikt. De laatste nieuwe mascara die ik getest heb was de L’Oréal Paradise Extatic, een mascara die een jaar geleden op heel wat hype kon rekenen.

Als je benieuwd bent naar mijn L’Oréal Paradise Extatic mascara review, lees dan zeker verder!

L'Oréal Paradise Extatic mascara review

De L’Oréal Paradise Extatic mascara

“Take your lashes to Paradise! Ga voor intens volume en spectaculaire lengte met de L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara. Door het ultra zachte borsteltje en de met castorolie verrijkte formule is de mascara extra zacht aan te brengen.”

Dat is wat L’Oréal zegt over hun L’Oréal Paradise Extatic mascara. Mascara die zowel extra lengte als volume belooft, zoiets is natuurlijk altijd wel het proberen waard. Verder werd de mascara ook door meerdere bloggers vergeleken met dé absolute bestseller: de Too Faced Better Than Sex.

L'Oréal Paradise Extatic mascara review

Mijn wimpers en de L’Oréal Paradise mascara

Jullie weten inmiddels al wel dat als een mascara voor mij werkt, hij voor iedereen werkt. Ik heb namelijk echt de meest korte stompe wimpers waar dus weinig lengte, volume of krul in zit.

Als een mascara erin kan slagen om mijn wimpers tot iets goeds om te toveren, dan weet je dat het een topper is.

Ik nam de proef dus op de som en besloot om deze L’Oréal Paradise Extatic mascara eens een keertje te proberen en ik moet zeggen: ik was zeker niet teleurgesteld.

Bij het eerste gebruik viel me meteen op dat de mascara inderdaad heel erg zacht is maar tegelijkertijd ook wel wat aan de natte kant.

Mede dankzij het grote borsteltje krijg je dus gelijk veel product op je wimpers. Hierdoor moet je dus wel een beetje oppassen want als je te enthousiast te werk gaat kun je al snel klonters krijgen.

L'Oréal Paradise Extatic mascara review

Het borsteltje en de formule van de L’Oréal Paradise Extatic mascara

Gelukkig, mits wat oppassen, valt er zeer goed te werken met deze mascara. Ondanks het grote borsteltje kun je hem wel heel netjes aanbrengen zonder dat de helft op je ooglid terechtkomt. Dit probleem heb ik vaak (mede dankzij mijn korte wimpers) dus als een mascara dat niet doet is dat een enorm pluspunt.

Het grote borsteltje zorgt er met zijn speciale vorm ook voor dat je alle wimpers direct mooi kan coaten. Zowel de wimpers in de ooghoeken als de onderkant van je wimpers worden gelijk goed bedekt met een laagje mascara.

L’Oréal beloofde dus zowel volume als lengte en oh boy, they did not disappoint. Zoals je op het resultaat op de foto’s kunt zien krijgen mijn wimpers inderdaad een enorme boost.

Wimpers die je zonder mascara amper ziet werden dankzij deze mascara extra mooi in de verf gezet. Het resultaat is een gitzwarte mascara die inderdaad veel lengte geeft, net als de juiste hoeveelheid volume.

L'Oréal Paradise Extatic mascara review

Over de houdbaarheid valt ook niet te klagen. Na een stevige workout gaat hij wel wat vlekken maar een warme dag (getest bij 23°C) overleeft hij zeker zonder enig probleem.

Conclusie: de L’Oréal Paradise Extatic mascara heeft een beetje een learning curve maar eens je weet hoe je met deze mascara moet werken is het echt een topper. Hij geeft veel lengte, veel volume en blijft vrij goed zitten doorheen de dag. Als je nog op zoek bent naar een fijne drogisterij mascara: geef deze van L’Oréal dan zeker eens een kans.

Deze mascara heeft een adviesprijs van € 13,99 maar staat op dit moment voor € 9,59 op Bol.com

Heb jij al eens een mascara van L’Oréal geprobeerd? Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Comments

  1. ingrid
    April 23, 2019 / 1:53 pm

    nee, ik gebruik eigenlijk altijd van clinique en ben daar heel tevreden mee

  2. April 29, 2019 / 8:10 pm

    Hij ziet er mooi uit, natuurlijk resultaat! Ik had vroeger altijd wel mascara’s van Loreal maar tegenwoordig eigenlijk alleen nog maar Catrice of essence.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?