web analytics

L’Oréal Paris Color Queen Oilshadow review

Er is al zoveel oogschaduw op de markt maar toch blijven de cosmeticamerken vernieuwen en verbeteren. Een van de nieuwste producten in make-upland is de L’Oréal Paris Color Queen Oilshadow. Deze oogschaduw wordt aangesterkt door olie waardoor het een fántastische rijkelijke pigmentatie geeft. In dit artikel vertel ik meer over het concept en ik laat een aantal kleuren uit het assortiment zien.

Koninklijke oogschaduw met een intense pigmentatie, daar worden we blij van! Ik werd dan ook gelijk enthousiast toen ik het nieuws over deze L’Oréal Paris Color Queen Oilshadow hoorde.

Wat is er zo uniek aan de L’Oréal Paris Color Queen Oilshadow?

Deze nieuwe oogschaduw van L’Oréal Paris werkt verrijkt met essentële olië, waardoor de pigmentatie van de kleuren een extra intens effect geeft. Hierdoor kun je echt een statement maken met deze oogschaduw.

Daarnaast zorgen de essentiële oliën voor een comfortabel gevoel en is de formule extreem blendbaar om jouw ooglook mooi aan te brengen.

De oogschaduw komt in 12 kleuren met 3 verschillende finishes:

  • mat (voor een fluwelen intensiteit)
  • satijn (met zachte parelmoerglans)
  • glanzend (met metallic glans)

Klinkt natuurlijk allemaal veelbelovend maar is het wel echt zo goed als ze beloven? Ik heb vier kleuren (binnen de drie verschillende finishes) kunnen uittesten. De kleurtjes die ik hier laat zien zijn:

  • Ruler (matte): rood met een roze ondertoon
  • Commander (satin): een warme, donkere bruintint
  • Sky high (satin): een royal blue
  • Extra (metallic): geelgoud met prachtige gouden shimmers er doorheen

Het pigment van de L’Oréal Paris Color Queen Oilshadow

Laat me allereerst al maar zeggen dat L’Oréal echt niet overdreven heeft toen ze een intense pigmentatie beloofden want oh boy, pigment is er zeker!

Deze nieuwe L’Oréal Paris Color Queen Oilshadow is écht intens en zowel bij iedere finish. Uiteraard is de oogschaduw met de matte finish iets minder dan een metallic maar dat is bij ieder merk en iedere oogschaduw het geval.

Ook bij dit product merk je dus dat de metallics en de shimmers ietsje beter gepigmenteerd zijn maar dan nog, ook Ruler mag er zeker zijn!

Ik was dus zeer aangenaam verrast over de goede pigmentatie en over de mooie finish van de oogschaduw, zoals je op de swatches hieronder kunt zien:

Het leuke aan de L’Oréal Paris Color Queen Oilshadow is dat je de olie ook echt voelt op je huid. De producten voelen niet plakkerig of glibberig aan dus daar hoef je niet bang voor te zijn.

De oogschaduw voelt gewoon heel erg crèmeachtig en zacht aan, waardoor ze ook echt een plezier zijn om te blenden.

Toch heeft de L’Oréal Paris Color Queen Oilshadow ook een klein nadeel. Doordat de oogschaduw zo zacht is is hij nogal aan de fragiele kant waardoor hij snel afbrokkelt. Dit zie je ook op de foto’s doorheen dit artikel.

Bij sommige kleuren zie je dat er al wat oogschaduw afgebrokkeld is en op de verpakking terecht is gekomen. Of bij de goudgele kleur Extra zie je dat er een klein scheurtje in de oogschaduw zit, terwijl alle producten ongebruikt op de foto staan.

Tijdens het gebruiken heb je hier geen last van maar bij het vervoeren van de oogschaduw zou het een probleem kunnen zijn. Deze scheurtjes en afgebrokkelde oogschaduw werden dan ook veroorzaakt door het vervoeren met de post.

Tijdens het swatchen (zowel met mijn vingers als met een oogschaduwkwast) had ik er echter geen last van. Ook toen ik de oogschaduw op mijn ogen ging gebruiken merkte ik er amper iets van. Het is dus echt alleen even oppassen geblazen als je deze oogschaduw mee wilt nemen.

Conclusie

L’Oréal Paris delivered want de Color Queen Oilshadows zijn écht wel de moeite waard. Ik ben meestal nogal sceptisch over dit soort nieuwe, innovatieve make-up omdat het toch vaak mooier wordt voorgesteld dan het in werkelijkheid is.

Bij dit product heb ik dat gevoel echter niet. De oogschaduw komt in mooie tinten, de pigmentatie is verrassend goed en het product is gewoon fijn in gebruik.

Ik hoop dan ook dat het een succes mag worden en dat deze nog lang verkrijgbaar mogen zijn! Ik ben alleszins benieuwd naar meer en ga zeker nog wat andere kleuren aanschaffen.

De L’Oréal Paris Color Queen Oilshadow kost € 7,99 per stuk en is o.a. te koop via Bol.com en Kruidvat.

Wat vind jij van deze oogschaduw?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. August 2, 2019 / 4:34 pm

    Jammer dat ze wel vrij snel brokkelen, maar verder érg leuk! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?