L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 222 Jardin de Roses Nagellak

De lente is het ideale moment om je roze nagellak weer boven te halen. Het staat zo lekker vrolijk en maakt je gelijk weer blij als je naar je nagels kijkt. Daarom wil ik jullie in dit artikel een zeer mooi exemplaar laten zien, welbepaald de L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 222 Jardin de Roses nagellak. Kijk je mee?

Roze is een kleur die iedereen wel staat, ongeacht je huidskleur. Vooral roze waar een bepaald soort warmte doorheen zit vind ik heel erg flatterend. Als je licht bent brengt het de warmte in je huid naar voor, als je donkerder bent van huid accentueert het de warmte in je huid net wat meer.

Een goed voorbeeld van een mooie roze nagellak is deze L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 222 Jardin de Roses nagellak. Niet te opvallend maar ook zeker niet te braaf.

De L’Oréal Color Riche nagellak voorziet je nagels niet alleen van een mooie kleur maar ook van extra verzorging. Er zit namelijk veel olie verwerkt in de nagellak die je nagels tegelijkertijd verzorgen.

Deze L’Oréal nagellak is de eerste van zijn soort die ik geprobeerd heb. De originele L’Oréal Color Riche nagellak heb ik vaker geprobeerd maar daar was ik niet echt van overtuigd.

Dit was dus mijn eerste kennismaking met de L’Oréal Paris Color Riche L’Huile en ik werd aangenaam verrast.

De nagellak lakt heel erg prettig en geeft geen te dikke maar ook geen te dunne laagjes af. Voor een volledige dekking had ik slechts twee laagjes nodig.

Zoals je op de foto kunt zien geeft de nagellak ook een zeer mooie glans af. Hiervoor heb ik geen topcoat moeten gebruiken, de nagellak glanst van zichzelf zo mooi. Ook van de houdbaarheid heb ik niet te klagen, na 4 dagen zat mijn nagellak er nog nagenoeg perfect op!

Ben je dus nog op zoek naar een leuk roze kleurtje voor de zomer? Dan moet je de L’Oréal Paris Color Riche L’Huile 222 Jardin de Roses nagellak zeker eens proberen. Goede dekking, mooie glans en vooral zeer fijn in gebruik.

De L’Oréal Color Riche L’Huile nagellak is o.a. verkrijgbaar bij Bol.com en Kruidvat. 

Wat vind jij van dit lakje?

Share:

2 Comments

  1. April 9, 2019 / 1:07 pm

    Wat een schattig kleurtje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?