web analytics

L’Oréal Paris Colorista (tijdelijke haarkleuring)

Wou jij altijd al eens een gek kleurtje in je haar maar je durft de stap niet te zetten om het te kleuren? Geen stress want gelukkig is er een fijne tijdelijke oplossing: L’Oréal Paris Colorista. Met de Colorista producten kun je leuke kleuren in je haar toveren zonder dat je permanent met roze of groen haar rondloopt. In dit artikel vertel ik meer over de verschillende producten en mogelijkheden!

Heb jij altijd al wel eens gek willen doen met je haar maar wou je niets definitief omwille van werk of school? Een keer van kleur veranderen kan wel eens tof zijn, zeker voor een leuk festival of feestje.

Vroeger waren de opties redelijk schaars en ging het aanbod niet verder dan een aantal glittersprays bij de carnavalswinkel. Gelukkig is het aanbod inmiddels zeer uitgebreid dankzij de L’Oréal Paris Colorista producten.

Binnen het L’Oréal Colorista gamma vind je een heleboel type producten terug, gaande van echte semi-permanente haarkleuringen tot wash out sprays. Ook hebben ze tal val toffe kleurtjes voor zowel brunettes als blondines.

Deze producten zijn er inmiddels verkrijgbaar: 

L’Oréal Colorista Washout

De L’Oréal Colorista Washout is een product dat het dichtst aanleunt bij een klassieke haarverf zoals we die kennen. Toch gaat het gelukkig om een semi-permanente oftewel tijdelijke haarkleuring, zoals de naam Washout al doet vermoeden.

De Washout kleuren wassen namelijk al uit binnen de 5-10 wasbeurten. Op die manier kun je dus toch wel even van je gekke kleurtje genieten zonder dat je maandenlang vast hangt aan groen of paars haar.

L'Oréal Paris Colorista washout haarverf

Met de Washout kun je het zo subtiel of zo gek maken als je zelf wilt. Je kunt het over je hele haar aanbrengen, je kunt gaan voor een ombré of je brengt de kleur slechts aan op een aantal lokken voor een subtieler effect.

Binnen ieder doosje Washout vind je een royale tube terug, net als een paar handschoenen zodat je alles secuur kan aanbrengen zonder vlekken.

L’Oréal Paris Colorista Washout kost € 9,09 voor 1 doosje.

L'Oréal Colorista haarverf

L’Oréal Paris Colorista Hair Make-up

De L’Oréal Paris Colorista Hair Make-up is misschien wel het meest unieke product binnen het gamma. Het is namelijk geen haarverf maar ook geen tijdelijke spray, het is een soort van hybride product.

De Hair Make-up is een nieuwe manier om het haar te kleuren. De formules verdwijnen bij de eerste wasbeurt, zijn compatibel met elk haartype (bleek, donker, natuurlijk, gekleurd), zorgen ervoor dat de kleur minimaal afgeeft op de kledij én geven geen droog kartoneffect op het haar.

L'Oréal Paris Colorista hair makeup

Hair Make-Up is dus de ideale manier om eens een leuk accent aan te brengen in het haar zonder het direct te moeten verven. Je hebt dus geen handschoenen of verfmateriaal nodig én het wast er ook gelijk weer uit.

Ook heel fijn aan de Hair Make-up: door de fixerende stylingpolymeren die erin zitten (geïnspireerd op die van de iconische haarlak Elnett) geeft het product amper af op je handen en kleding.

L'Oréal Paris Colorista

Er zijn verschillende Hair Make-up kleuren voor zowel blond als bruin haar, gaande van knalblauw tot pastel rose gold. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een kleurtje beschikbaar.

L’Oréal Paris Colorista Hair Make-up kost € 7,99 voor 50 ml.

L’Oréal Colorista Spray

Ben je eerder op zoek naar iets voor een speciale gelegenheid dat ook gelijk weer uitwast? Dan is de L’Oréal Paris Colorista Spray waarschijnlijk meer iets voor jou. In vergelijking met de andere Colorista producten is dit de meest tijdelijke oplossing.

De kleurspray van Colorista is gemakkelijk in gebruik en geeft kleureffect voor één dag, hierna kun je het meteen weer uitwassen zonder dat het ook maar een spoor nalaat.

Deze spray is echter niet geschikt om over het hele haar te gebruiken maar dient dus eerder als accentkleur voor een feestje of speciaal evenement.

De L’Oréal Paris Colorista Spray kost € 7,99 voor een flesje.

L'Oréal Paris Colorista

Conclusie

Moest je dus graag eens van haarkleur willen veranderen of een toffe accentkleur willen aanbrengen, binnen het L’Oréal Paris Colorista gamma vind je waarschijnlijk wel een geschikt product voor jou. Ik vind het alleszins wel eens tof om knalroze of paars in mijn haar aan te brengen, het is toch weer eens wat anders dan je normale haarkleur.

De L’Oréal Paris Colorista producten zijn verkrijgbaar bij Di en Kruidvat.

Meer lezen over L’Oréal Paris? Lees dan ook deze artikels:

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

3 Comments

  1. October 14, 2019 / 8:31 am

    wat handig die spray en haar make up

  2. October 14, 2019 / 10:17 am

    Ik ben heel benieuwd hoe het er in je haar uit ziet. 🙂

  3. October 15, 2019 / 4:40 pm

    Ik ben super benieuwd, zelf heb ik hier te donker haar voor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?