L’Oréal Paris Infaillible Les Chocolats ultra matte liquid lipsticks

Who doesn’t love chocolate? Ik ben er alleszins dol op maar ik probeer het niet al té vaak te eten. Gelukkig zijn er nog andere manieren om aan je chocoladekick te komen. Een goed voorbeeld? De L’Oréal Paris Les Chocolats ultra matte liquid lipsticks.

Deze liquid lipsticks in chocoladetinten zijn ideaal voor de herfst en winter. Ze blijven goed zitten, drogen de lippen niet uit en geven het plezier van chocolade zonder de calorieën. In dit artikel laat ik een aantal lipsticks zien!

De L’Oréal Paris Les Chocolats lipsticks

De laatste jaren werden er heel wat producten met chocoladethema gelanceerd. Zo had je een complete Chocomania lijn bij The Body Shop, de Chocolate Bar oogschaduw palettes van Too Faced, de chocolade bronzer van Bourjois en ga zo maar door.

Ook L’Oréal Paris kon natuurlijk niet achterblijven en lanceerde daarom de L’Oréal Paris Les Chocolats liquid lipsticks. Deze prachtige lipsticks komen in acht verschillende tinten, allemaal geïnspireerd op chocolade.

De lipsticks hebben ook een zeer authentieke chocolade geur die dus niet al te artificieel of storend is.

De L’Oréal Paris Les Chocolats lipsticks zijn matte vloeibare lipsticks die vrijwel meteen opdrogen op de lippen. Ze zijn vrij dik van textuur en zijn dus bijna niet te vergelijken met de Rouge Signature lipsticks.

Doordat ze zo dik zijn vind ik wel dat ze zeer comfortabel aanvoelen in de lippen en precies ook wel wat extra hydrateren. Zeker nu tijdens de wintermaanden zijn ze echt wel prettig in gebruik.

Mijn lippen zijn op dit moment zo droog dat ze gewoon spontaan openbarsten. Toch zie je hier bijna niets van als ik de L’Oréal Paris Les Chocolats lipsticks draag. Met een normale liquid lipstick zie je de velletjes en barstjes echt veel harder (kuch kuch Colourpop).

De kleuren die ik op de foto draag zijn #842 en #852. 842 is een soort van zachtroze nude, 852 is een donkerbruine nudekleur.

De lipsticks brengen makkelijk aan door de hartvormige applicator. Hierdoor kun je zeer secuur te werk gaan zonder dat je al te hard op moet passen.

Eens de L’Oréal Paris Les Chocolats lipsticks op je lippen zitten blijven ze echt muurvast zitten. Ze overleven een normale maaltijd en wat drankjes prima zonder enig probleem. Alleen als je echt iets vettig gaat eten gaan de lipsticks beginnen afslijten.

Als je ze nadien weer wilt verwijderen ga je echt wel voor een make-up remover op oliebasis moeten gaan, anders krijg je ze er gewoon niet af. Mijn persoonlijke favoriet is de Clinique Take The Day Off.

Ben je dus nog op zoek naar een fijne nude lipstick die écht wel stevig op z’n plek blijft zitten? Dan zouden deze L’Oréal Paris Infaillible Les Chocolats lipsticks zeker iets voor jou kunnen zijn.

Ze brengen fijn aan, drogen de lippen niet uit en over de houdbaarheid mag je absoluut niet klagen. Als het op liquid lipsticks uit de drogisterij aankomt, dan kan gewoon geen enkel merk tippen aan L’Oréal Paris.

De L’Oréal Les Chocolats liquid lipsticks hebben een adviesprijs van € 14,99 bij de drogist. Bij Bol.com vind je ze gelukkig een stuk goedkoper! 

Wat vind jij van deze lipsticks?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?