web analytics

L’Oréal Paris Lash Paradise waterproof mascara review

De L’Oréal Paris Lash Paradise waterproof mascara belooft spectaculair lange wimpers met veel volume, zonder klontjes. Dat klinkt als muziek in de oren dus natuurlijk moest ik deze mascara een keertje uitproberen in mijn zoektocht naar dé perfecte waterproof mascara.

Blijft de mascara echt zo goed zitten als ze beloven? En is het volume-effect echt zo wow? Ik testte het uit!

De L’Oréal Paris Lash Paradise waterproof mascara

Bij L’Oréal Paris beloven ze dat hun Lash Paradise waterproof mascara intens volume creëert zonder klonters, perfect blijft zitten en voor spectaculair lange wimpers zou moeten zorgen.

Ook werd de mascara nog eens extra verrijkt met verzorgende castorolie om de wimpers zacht en soepel te houden. Vaak maken waterproof mascara’s de wimpers keihard waardoor het er zeer onnatuurlijk uitziet. Deze mascara zou dat probleem dus niet mogen hebben.

Daarnaast is de mascara ook nog eens geschikt voor mensen met gevoelige ogen en zou je de mascara ook goed moeten kunnen verdragen als lensdrager.

Het borsteltje

Volume mascara’s komen meestal met een dikker, groter borsteltje en dat is met deze L’Oréal Paris Lash Paradise waterproof ook het geval. Het borsteltje heeft de perfecte vorm waardoor je heel makkelijk bij alle wimpers komt, ook de wimpers in de hoeken van je ogen. Zowel de buitenkant als de binnenkant is makkelijk te bereiken.

Door zijn bolle vorm is de mascara ook heel fijn om aan te brengen bij de wimperaanzet, je kunt namelijk heel dicht bij je oog komen zonder al teveel problemen. Ikzelf vind dit soort borstels altijd de fijnste om mee te werken.

De formule

Dat de mascara waterproof is is zeker een understatement, hij blijft namelijk écht fantastisch goed zitten. Een hele nacht uitgaan, een regenbui of een stevige workout in de gym? Deze mascara overleeft het werkelijk allemaal. Binnen de drogisterijmake-up is dit zeker weten de meest waterproof mascara die verkrijgbaar is.

Echter is er ook wel een groot nadeel aan de mascara en dat is de formule, die is nogal redelijk aan de natte kant waardoor je zeer goed moet oppassen dat je geen klonters veroorzaakt. Het gaat hier om een volumemascara wat dus betekent dat de mascara bedoeld is om de wimpers dikker te maken. Dit doet de mascara heel goed maar zoals ik al zei, er is een zeer groot klontergevaar bij deze mascara.

Daarom wordt deze mascara ook beter als hij al een tijdje openstaat. Als ik deze mascara aanschaf gebruik ik hem vooral het liefst als hij al een maand oud is omdat de formule dan verder opgedroogd is waardoor hij dus ook minder klontert.

Bij L’Oréal beloofden ze soepele, zachte wimpers dankzij de toevoeging van castorolie en daar kan ik ze gelukkig wel helemaal gelijk in geven. Op geen enkel moment voelden mijn wimpers hard aan en bleven ze juist de hele tijd soepel.

Ik vond de L’Oréal Paris Lash Paradise waterproof mascara zeker een fijne mascara. Het volume was goed, het borsteltje werkte fijn en mijn wimpers bleven altijd soepel en zacht aanvoelen. Ook over de houdbaarheid valt er zeker niet te klagen.

Toch is deze mascara niet perse een favoriet, mede dankzij het grote gevaar op klonters. Dan vind ik de Maybelline Colossal Waterproof mascara toch net iets fijner op dat vlak aangezien deze helemaal niet klontert.

Zelf eens proberen? Je vindt de Lash Waterproof mascara voor ongeveer € 14 op Bol.com.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?