L’Oréal Paris Le All in One Base & Top Coat review

Ben jij ook zo iemand waarbij alles zo snel en efficiënt mogelijk moet gaan, ook bij het lakken van je nagels? Dan is de L’Oréal Paris Le All in One Base & Top Coat zeker iets voor jou.

Deze unieke base- en topcoat is perfect voor mensen die niet van teveel poespas houden. Je krijgt een alles-in-1 product dat niet alleen fijn lakt maar de nagels ook nog eens verzorgt.

In dit artikel vertel ik graag meer over dit unieke product. Kijk je mee?

Als je denkt dat je alles al gezien hebt binnen het nagellaklandschap, dan heb je het mis. Deze L’Oréal Paris Le All in One Base & Top Coat is veel unieker dan je zou vermoeden.

Allereerst verklapt de naam het al: dit product kun je zowel als basis- en als toplaag gebruiken. Je kunt het dus gebruiken om je nagels van verkleuring te beschermen of om je nagellak beter te laten hechten.

Als topcoat zorgt dit product er dan weer voor dat je nagellak éxtra hard gaat glanzen en langer blijft zitten.

Daarnaast is de L’Oréal Paris Le All in One Base & Top Coat ook geen gewone standaardnagellak!

Het product heeft namelijk ook een verzorgend aspect aangezien het geïnfuseerd werd met olie. Daardoor is het dus niet alleen een nagellak maar telt het tegelijkertijd ook mee als verzorging voor de nagels.

Deze nagellak geeft dus niet enkel een prachtige glanzende laag over de nagels maar verzorgt ze ook van binnenuit. Dit is iets dat je niet snel bij andere nagellakjes terugziet.

Ondanks dat de nagellak een olieformule heeft lakt hij erg prettig. De substantie voelt dus niet te dik aan zodra je het aanbrengt op de nagels.

De L’Oréal Paris Le All in One Base & Top Coat is een snelle en makkelijke oplossing voor mensen die niet veel tijd of zin hebben om hun nagels te lakken.

Het product is ideaal om mee te nemen want je hoeft minder producten mee te sleuren met deze alles-in-een oplossing.

Daarnaast geeft deze nagellak op langere termijn ook wat extra verzorging aan de nagels. Resultaat: mooie, gezonde nagels met een sterke glans.

De L’Oréal Paris Le All in One Base & Top Coat kost € 8,80 en is o.a. verkrijgbaar via Bol.com.

Welke producten gebruik jij tijdens het nagels lakken?

Share:

1 Comment

  1. July 7, 2020 / 7:43 pm

    Ik ben hier erg benieuwd naar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?