L’Oréal Paris Shake And Glow face mist review

De L’Oréal Paris Shake And Glow face mist is een van mijn favoriete sprays voor de zomer. Deze unieke face mist (of setting spray) zorgt voor een stralende huid én lekker veel verfrissing.

Op internet lees je er helaas niet zo veel over dus het leek me het ideale moment om dit product wat meer onder de aandacht te brengen.

Als je benieuwd bent naar mijn L’Oréal Paris Shake And Glow face mist review, lees dan zeker verder!

Wat is een face mist/setting spray?

De L’Oréal Paris Shake And Glow spray is een uniek product. Je kunt het namelijk zowel als face mist of als setting spray gebruiken.

Een face mist is een product dat je kunt gebruiken met of zonder make-up. Het zorgt voor een stralend, verzorgd gezicht en geeft een verkoelend effect. Ideaal als je last hebt van een droge huid of als je je huid wat extra wilt verkoelen tijdens de warme zomermaanden.

Een setting spray dient er dan weer voor om je make-up te ‘setten’ oftewel vast te zetten. Hierdoor blijft je make-up langer, beter én mooier zitten.

Deze fijne spray van L’Oréal Paris kun je dus voor beide doeleinden gebruiken!

De L’Oréal Paris Shake And Glow face mist

De L’Oréal Paris Shake And Glow spray bevat kokosolie en kokoswater. Deze unieke ingrediënten hebben verzorgende eigenschappen waardoor ze perfect zijn als je last hebt van een droge, trekkerige huid.

Het is niet alleen een verkooppraatje want als je, net zoals ik, last hebt van een vochtarme of droge huid voel je het product echt werken.

Van het moment dat je het product over de huid sprayt voel je dat de huid de mist goed opneemt. Nadien voelt de huid veel kalmer én zachter aan.

Hierdoor vind ik het fijn om de spray zowel voor als na mijn make-up te gebruiken.

Kwaliteit

Ook de kwaliteit van de spray zelf is zeer goed. De sprayknop werkt zeer goed en verdeelt een zeer fijne, zachte mist over het gelaat.

Vaak heb je met setting sprays het probleem dat ze ineens veel te hard sprayen waardoor er druppels vormen op je gezicht. Bij deze spray heb je daar gelukkig geen last van!

De L’Oréal Paris Shake And Glow geeft ook een zeer fijne geur af. Hij is niet te sterk geparfumeerd en irriteert niet maar heeft wel genoeg geur om wat extra luxe te voorzien in je routine.

Conclusie

Al bij al is de L’Oréal Paris Shake And Glow zeker een fijne face mist! Als je last hebt van een vette huid die echt op zoek is naar een matte look, dan moet je deze spray echter skippen.

Deze face mist is vooral bedoeld voor mensen die last hebben van een vochtarme, droge of trekkerige huid. Hij gaat ook voor extra veel glans op je huid zorgen dus als je niet van glans houdt is dit waarschijnlijk niks voor jou.

Kan jouw (droge) huid wél wat extra glans gebruiken? Probeer dit product dan zeker eens!

De L’Oréal Paris Shake And Glow face mist kost € 14,95 en is verkrijgbaar bij Boozyshop.

Gebruik jij al een spray voor je gezicht?

2 Comments

  1. June 15, 2020 / 7:00 pm

    Oeh deze klinkt goed, maar hij ziet er ook nog eens heel mooi uit! Hier ben ik heel nieuwsgierig naar. 🙂

  2. Mieke
    June 18, 2020 / 8:23 am

    Hier had ik inderdaad nog nooit van gehoord! Ik ben zeker benieuwd: klinkt goed qua inhoud en dan nog eens een fijne spraykop ook 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?