L’Oréal Paris Skin Sugar Scrubs Voedend & Zuiverend

Een goede gezichtsscrub zou onmisbaar moeten zijn in iedere skincare routine, of je nu een vette huid of juist een zeer droge huid hebt. Voor ieder huidtype is er wel een geschikt product en het leuke is: het hoeft niet eens zoveel geld te kosten.

Om dat te bewijzen laat ik vandaag de L’Oréal Sugar Scrubs zien. Ik heb twee sugar scrubs die voedend en zuiverend werken.

Kijk je mee naar mijn L’Oréal Sugar Scrubs review?

De nieuwe L’Oréal Sugar Scrubs

De tijd dat je voor goede skincare naar de parfumerie moest ligt gelukkig al verder achter ons. Ook drogisterijmerken komen steeds vaker met vernieuwende én kwalitatief goede producten.

Een van de nieuwste revelaties op beautyvlak zijn de Sugar Scrubs van L’Oréal Paris. L’Oréal lanceerde namelijk meteen een heleboel gezichtsscrubs voor verschillende huidtypes. Geen cookie cutter scrub die voor iedereen geschikt is maar juist scrubs die écht inspelen op jouw huidproblemen.

Er zijn dus een heleboel verschillende scrubs verkrijgbaar waarvan ik de Zuiverende en de Voedende scrubs uitgeprobeerd heb. Deze combinatie is namelijk ideaal als je, net zoals ik, last hebt van een gecombineerde huid.

L’Oréal Paris Skin Sugar Scrub Voedend

Als je last hebt van een droge huid die wat extra hydratatie kan gebruiken, dan is deze voedende scrub werkelijk ideaal voor jou.

Deze scrub bevat namelijk niet alleen kleine scrubdeeltjes maar ook een heleboel verzorgende ingrediënten waaronder bv. cacaoboter.

De scrub heeft een hele dikke consistentie en voelt ook eigenlijk meer aan als een boter.

De scrubdeeltjes in de scrub zijn nagenoeg onzichtbaar waardoor ze een zeer milde scrub geven. Hierdoor is het product ook goed te gebruiken door mensen met een gevoelige huid.

Nadat je deze scrub gebruikt hebt merk je dat je huid er gelijk een stuk beter uitziet.

Ik gebruik deze scrub voornamelijk voor mijn wangen, waar ik vaak last heb van droge velletjes en plekjes.

Met deze scrub haal je al deze velletjes perfect weg zonder de huid te irriteren. De cacaoboter zorgt ervoor dat de huid ook lekker verzacht en verzorgd wordt. Het ideale product voor mensen met een droge huid.

L’Oréal Paris Skin Sugar Scrub Zuiverend

Op mijn T-zone heb ik echter wel een stevigere scrub nodig met iets grovere scrubdeeltjes. Daarvoor is deze Zuiverende scrub perfect!

Zoals je kunt zien is deze scrub echt het compleet tegenovergestelde van de Voedende scrub. De zuiverende scrub is meer een soort van vloeibare gel. De scrubdeeltjes zijn aanzienlijk groter en geven dus een stevigere scrub aan je huid.

Deze scrub is dus ideaal om onzuiverheden aan te pakken. Bij mij werkt het vooral goed op plekken die ruig zijn van de acné en op mijn neus, waar ik vaak last heb van mee-eters.

Voor over mijn hele gelaat te gebruiken is hij net ietsje te agressief omdat ik een vrij gevoelige huid heb. Als je een normale en/of vette huid hebt kun je wel wegraken met dit product.

Ik gebruik deze scrub dus het liefst plaatselijk, zeker in combinatie met de Voedende scrub. Multimasking was vroeger al een ding maar multiscrubbing is ook zeker het proberen waard!

Conclusie

Ik had in het begin niet zo’n hoge verwachtingen maar de L’Oréal Paris Skin Sugar Scrubs hebben me aangenaam verrast. Ze werken best wel fijn en zeker in combinatie met elkaar vind ik ze ideaal!

De L’Oréal Paris Skin Sugar Scrubs kosten € 10,99 en zijn verkrijgbaar bij Bol.com, Kruidvat en Di.

Ken jij deze scrubs al? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?