web analytics

L’Oréal Paris Superliner Perfect Slim 24h eyeliner waterproof review

Een goede zwarte eyeliner is vaak onmisbaar bij een geslaagde ooglook. Toch kan het soms wel lastig zijn om eentje te vinden die niet alleen goed zwart is maar tegelijkertijd ook nog eens goed blijft zitten.

In mijn zoektocht naar de perfecte eyeliner stootte ik op de L’Oréal Paris Perfect Slim 24h eyeliner waterproof. Deze eyeliner belooft gitzwart te zijn, een fijne applicator te hebben én dus ook volledig waterproof te zijn. Ik testte het uit!

De L’Oréal Paris Superliner Perfect Slim 24h eyeliner waterproof is volgens L’Oréal Paris een eyeliner met een fijn stiftje en een intense kleur die de hele dag blijft, zonder uit te lopen of af te bladderen.

De eyeliner zou perfect moeten zijn om snel een dunne en strakke lijn te trekken die langhoudend en waterproof zou moeten zijn. Dankzij de dunne stiftapplicator zou het aanbrengen van de eyeliner een makkie moeten zijn.

Als ik aan de perfecte eyeliner denk, dan denk ik inderdaad ook aan al deze eigenschappen. En gelukkig voldoet deze L’Oréal Paris Superliner Perfect Slim dus ook aan al mijn eisen.

Zoals je kunt zien is de applicator heel erg dun waardoor je zowel een dun, fijn lijntje als een dikker lijntje kunt trekken. De applicator is ook redelijk buigbaar waardoor hij makkelijk meebeweegt tijdens het zetten van je eyeliner.

Meteen bij het aanbrengen van je eyeliner komt er gelijk voldoende kleur af en krijg je meteen de perfecte dekking, de eyeliner is echt wel heel erg goed gepigmenteerd. Je hoeft dus geen twee keer over hetzelfde lijntje te gaan, het is meteen goed zwart.

Ook over de houdbaarheid van de eyeliner valt er zeker niet te klagen. Bij L’Oréal beloven ze een waterproof eyeliner die 24 uur blijft zitten en ondanks dat die 24 uur niet het geval is blijft hij tóch wel heel goed zitten.

Je kunt de eyeliner perfect de hele dag dragen zonder dat je hem bij hoeft te werken. In slaap vallen met deze eyeliner zou ik echter niet aanraden want dan blijft hij niet zo goed zitten! 😉

De L’Oréal Paris Superliner Perfect Slim eyeliner is dus zeker en vast een aanrader. Hij brengt makkelijk aan, heeft een goede dekking en heeft dus ook een zeer goede houdbaarheid. Meer moet je eigenlijk niet verwachten van een eyeliner, dit product voldoet prima aan alle eisen.

De eyeliner kost € 12,99 en is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat. Hij is verkrijgbaar in zowel zwart als grijs.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?