L’Oréal Paris x Balmain Paris

Wat krijg je als twee sterke merken uit Parijs een samenwerking aangaan? Een samenwerking waar gelijk een hele hype rond ontstaat! Ik heb het natuurlijk over de L’Oréal Paris x Balmain Paris samenwerking. Cosmeticamerk L’Oréal slaat de handen in elkaar met Olivier Rousteing, de excentrieke ontwerper van Balmain. Het resultaat ziet er echt fantastisch uit dus ik moest deze collectie wel delen. Kijk je mee?

(© L’Oreal Paris)

Het gerucht deed al langer de ronde maar inmiddels zijn we ook 100% zeker, er komt een samenwerking tussen L’Oréal en Balmain. De capsulecollectie zal bestaan uit 12 matte lipsticks die gelanceerd worden binnen het Color Riche gamma, de bekende lipsticks van L’Oréal. De verpakkingen van de lipsticks zijn ontworpen door Olivier Rousteing himself, dé man achter Balmain.

De campagnefoto’s werden getrokken door fotograaf Nico Bustos. De 12 modellen werden verdeeld in drie tribes, die staan voor drie types vrouwelijkheid volgens L’Oréal Paris x Balmain Paris: Rock, Couture en Glamazone. Elke tribe illustreert een andere visie op Parijse schoonheid en bestaat uit vier verschillende tinten.

Alle collectorverpakkingen dragen de typische look van Balmain. Ze linken bovendien elke tribe van de samenwerking aan een specifieke kleur: blauw voor Rock, zwart voor Couture en groen voor Glamazone.

Dit zijn alle lipsticks:

De collectie zal vanaf 21 september exclusief verkrijgbaar zijn bij drogisterij Di voor € 14,99 per lippenstift.

Ben jij benieuwd naar deze collectie?

Share:

6 Comments

  1. September 3, 2017 / 11:08 am

    Oeeeh die verpakkingen alleen al zijn prachtig! <3

  2. September 12, 2017 / 9:03 pm

    Wow fancy verpakking seg! Maar ik sta even op een no-buy, en al zeker voor lippenstiften haha!
    Christine recently posted…Brand Check: Balance MeMy Profile