L’Oréal Professionnel Hollywood Waves

Sinds ik mijn haar kort geknipt heb draag ik veel liever krullen. Vroeger was ik er uren mee bezig maar nu het zo kort is ben ik meestal klaar binnen een kwartiertje. Ik vind van die beach waves ook gewoon erg mooi, het staat gelijk een pak chiquer zonder al teveel moeite te doen. Bij geslaagde krullen horen natuurlijk ook producten die ervoor zorgen dat de krullen doorheen de dag mooi blijven. L’Oréal Professionnel Hollywood Waves productlijn bevat 4 producten om dit resultaat te bereiken. Ik testte er twee van, kijk je mee naar de review?

L'Oréal Professionnel Hollywood Waves

Ik had al langer problemen met mijn krullen. Doordat mijn haar zo dik en zwaar is lukte het mij nooit om lang mooie krullen te houden. Ze beginnen snel te kroezen of zakten na een uurtje alweer uit. Ik gebruikte nochtans wel verstevigende producten maar die zorgden er dan weer voor dat mijn krullen heel krokant werden.

Als ik mijn krullen dan een dag later uit wou kammen, dan lukte dit niet en moest ik mijn haar gelijk opnieuw wassen. Ik vond gewoon nooit de geschikte producten voor mijn haar en voor mijn type krul.Gelukkig is er nu de L’Oréal Professionnel Hollywood Waves lijn, speciaal bedoeld om van die zachte Hollywood golven te creëren. Deze producten zorgen ervoor dat je mooie gedefinieerde krullen krijgt zonder dat ze krokant of hard aanvoelen. Je haar blijft zacht en alles blijft makkelijk doorkambaar.

Ik testte twee producten: de Sweetheart Curls spray en de Siren Waves elasto-cream.

L'Oréal Professionnel Hollywood Waves

Sweetheart Curls is geen haarlak maar juist een spray die je krullen mooier maakt. Het is een lightweight spray die ervoor zorgt dat de krullen lekker luchtig blijven en er effortless uitzien. Met deze spray kun je zelfs golven creëren zonder gebruik van de krultang! Voor echte krullen vind ik deze spray niet echt geschikt maar voor beach waves vind ik het echt ideaal. Ook gebruik ik deze spray vaak om mijn beach waves (gemaakt met de krultang) af te werken. Sweetheart Curls kost € 18,20 voor 150 ml.

L'Oréal Professionnel Hollywood Waves

Mijn krullen zakken doorheen de dag nogal snel uit en ik heb echt geen zin om ze opnieuw te krullen. Dat hoeft ook niet want door een beetje van dit product te gebruiken komen je krullen weer terug, precies alsof je ze pas gemaakt hebt. Echt heel gek om te zien, mijn kapsel ziet er gelijk als nieuw uit! De krullen worden ook niet zwaar omdat het zo’n lichte crème is. Je hebt dus niet het gevoel dat je maar blijft bijsmeren want je voelt het echt niet in je haar. De heerlijke parfumgeur is uiteraard ook een pluspunt. De Siren Waves elasto-cream kost € 8,50 voor 40 ml en € 18,20 voor 150 ml.

Verder zitten er ook nog een mousse (Spiral Queen) en een vormgevende gelcrème (Waves Fatales) in het assortiment. De L’Oréal Professionnel Hollywood Waves producten zijn exclusief verkrijgbaar bij de salons van L’Oréal Professionnel.

Krul jij je haar soms? Welke producten gebruik jij hiervoor?

9 Comments

 1. February 6, 2016 / 11:04 am

  ze zien er heel acute uit! ze zijn niet echt goedkoop, maar als het goed werkt dan heb ik er dat wel voor over…

 2. February 6, 2016 / 11:22 am

  Ik krul eigenlijk mijn haar nooit, behalve voor speciale gelegenheden. Als het goed werkt, dan wil ik het zeker gaan aanschaffen 😀

 3. February 6, 2016 / 1:52 pm

  Ik gebruik echt zelden haarstylingproducten, maar deze klinken zeker niet verkeerd.

 4. February 6, 2016 / 2:16 pm

  Dat klinkt wel heel erg goed! Als het echt zo goed werkt heb ik het er best voor over!

 5. Lisa
  February 6, 2016 / 2:26 pm

  Die Siren Waves elasto-cream klinkt erg interessant, maar eerst maar eens de producten die ik voor krullen heb gehaald opmaken, heb nog best wel veel staan. haha

 6. Natascha
  February 6, 2016 / 9:36 pm

  Wat klinkt dit goed zeg! Ik vroeg me al af waarom ik dit nooit in de schappen heb zien staan maar het is dus een professional product 😉 Ik heb van mezelf golvend haar dat met de juiste producten super snel krult, hier ben ik dus wel héél erg nieuwsgierig naar geworden.

 7. February 7, 2016 / 1:42 pm

  Ik vind de verpakking zeer leuk! Ik heb van nature krullen maar ik gebruik de steampod om ze eruit te doen. Als ik met krullen buiten kom dan gebruik ik enkel olie..
  Liefs,
  Eefje

 8. February 8, 2016 / 11:42 am

  Ik hou ook van krullen!

  En als ik jouw review lees, zijn dit precies wondermiddeltjes 😀

  Liefs Astrid (Timeless Elegance)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?