L’Oréal Professionnel Mythic Oil Creme Universelle

Er zijn soms zo van die producten die je per toeval ontdekt en die dan toch heel erg goed blijken te zijn. Voor mij was de L’Oréal Professionnel Mythic Oil Creme Universelle zeker zo’n product.

Ik was al jaren bekend met de Mythic Oil shampoo en conditioner maar heb nooit echt verder gekeken binnen het gamma. Toen ontdekte ik dus deze speciale multi-taskende crème en sindsdien heb ik al meerdere tubes versleten.

In dit artikel vertel ik er graag meer over deze absolute multi-tasker!

L'Oréal Professionnel Mythic Oil Creme Universelle

L’Oréal Professionnel Mythic Oil

Ik ben echt verzot op de L’Oréal Professionnel Mythic Oil producten. Ze ruiken echt zo lekker en verzorgen zelfs het meest kapotte haar op een zeer goede manier. Ze verzwaren het haar niet en maken het ook niet vet, wat zeker een groot pluspunt is.

Ik gebruikte deze producten echt al jaren en doe dat tot op heden nog steeds. Een van mijn recentere ontdekkingen was de L’Oréal Professionnel Mythic Oil Creme Universelle.

Een jaar of twee geleden gebruikte ik deze unieke crème voor het eerst en toen vond ik de crème ook al prettig in gebruik. Toch had ik zijn volle potentieel nog niet ontdekt tot ik hem uitgebreider ging testen. Ik kreeg verder ook nog wat goed advies van de kapper en sindsdien ben ik echt om!

De L’Oréal Professionnel Mythic Oil Creme Universelle is, zoals de naam al doet vermoeden, een universele crème. Je kunt deze unieke crème dus op meerdere manieren gebruiken.

LEES OOK: Kappersmerken online kopen

L'Oréal Professionnel Mythic Oil Creme Universelle

Hoe gebruik je de L’Oréal Professionnel Mythic Oil Creme Universelle?

Allereerst kun je hem als pre-shampoo gebruiken die je aanbrengt voor je shampoo. Dit gaat ervoor zorgen dat je haar goed voorbereid wordt op het reinigen met de shampoo. Dit is vooral heel erg handig als je gekleurd haar hebt!

Na het wassen met shampoo kun je deze crème dus ook goed als conditioner gebruiken. Dat is een van de manieren waarop ik hem het liefst gebruik. Hij is namelijk wel heel erg dik maar brengt wel heel goed aan. Het is eigenlijk een soort mix tussen een normale conditioner en een masker.

Hij is echt ideaal om je haar mee te ontklitten en maakt je haar zo ongelofelijk zacht, omdat hij boordevol arganolie zit. Ook is hij heel erg goed om pluis tegen te gaan.

Als laatste manier kun je hem ook als stylingcrème gebruiken voor het brushen en stylen. Als je hem als conditioner gebruikt spoel je hem af maar als brushing crème mag je hem gewoon laten zitten. Een kleine hoeveelheid aanbrengen op handdoekdroog haar, föhnen et voila: je bent klaar.

Als je de L’Oréal Professionnel Mythic Oil Creme Universelle vlak na het wassen als stylingcrème gebruikt zal je ook merken dat je haar veel sneller én mooier droogt!

L'Oréal Professionnel Mythic Oil Creme Universelle

Is deze L’Oréal Professionnel Mythic Oil Creme Universelle dus echt een must have? Ja en nee. Ik vind het echt een zalig product en ik merk bij mijzelf dat hij voor een prachtig resultaat zorgt. Ik gebruik hem voornamelijk als brushing crème en als conditioner. Moest je al een zeer goede conditioner in huis hebben of al andere stylingproducten gebruiken, dan weet ik niet of het echt een toevoeging zal zijn voor jou.

Ben je dus nog op zoek naar een crème die ervoor zorgt dat je haar zachter aanvoelt, minder pluist en makkelijk te doorkammen is? Of je bent nog op zoek naar een crème die het brushen van je haar makkelijker maakt? Dan kun je deze dus zeker eens proberen!

De L’Oréal Professionnel Mythic Oil Creme Universelle is verkrijgbaar bij de L’Oréal Professionnel kapsalons en voor € 15,45 bij Lookfantastic Nederland.

Wat gebruik jij om je haar te verzorgen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?