L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair

Eens je haar kapot is denk je vaak dat het al te laat is en dat je niets anders meer kunt doen dan de schaar erin te zetten. Soms is dat ook wel zo maar in de meeste gevallen valt je haar nog te redden, mits je een goede verzorging gebruikt. Een goed voorbeeld hiervan is de nieuwe L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair lijn. Met deze producten breng je weer zachtheid en leven in je haar, zelfs als het kapot is.

De nieuwe L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair lijn werd speciaal ontwikkeld voor zeer beschadigd en chemisch behandeld haar.

Het geeft een diepe behandeling aan het haar en zorgt ervoor dat het weer krachtig én glanzend wordt.

Het geheime ingrediënt van de L’Oréal Professionnel Absolut Repair producten

Voor deze gloednieuwe Absolut Repair producten maakt L’Oréal Professionnel gebruik van een zeer uniek ingrediënt: gouden quinoaproteïne. Deze proteïne zorgt ervoor dat het oppervlak van het beschadigde haar helemaal hersteld wordt.

Het fijne aan deze gouden quinoaproteïne is dat het haar wel diep verzorgd wordt maar er niet vet of zwaar door wordt.

Het L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair gamma

Binnen dit nieuwe gamma vind je een complete haarverzorgingsroutine terug. Dit zijn alle producten:

  • Instant Resurfacing Shampoo
  • Instant Resurfacing Conditioner
  • Resurfacing Golden Crème-in-gel Masker
  • Instant Resurfacing Masker voor dik haar
  • Anti-breakage + heat protecting up to 230°C blow-dry cream
  • Perfectionerende multifunctionele spray voor beschadigd haar
  • Nourishing serum voor beschadigd haar

Ik heb zelf twee producten geprobeerd waaronder de Absolut Repair Instant Resurfacing Shampoo en de Blow-Dry Cream.

Instant Resurfacing Shampoo (€ 18,70)

De shampoo doet zoals ze bij L’Oréal Professionnel beloven. Ik heb zelf ook last van chemisch overbehandeld haar (ik kleur mijn haar al 13 jaar!) waardoor het soms ook niet in zijn beste vorm is.

Deze shampoo helpt mijn haar zeker op de extreem droge, weerbarstige dagen. Hij maakt mijn haar echt lekker zacht, luchtig én goed doorkambaar.

Anti-breakage + heat protecting up to 230°C blow-dry cream (€ 18,70)

Ik ben zeer blij met de shampoo maar deze blow-dry cream spant pas écht de kroon. Hij heeft een lekker dikke formule die zeer fijn aanbrengt op het haar zonder het te verzwaren.

Deze crème beschermt je haar tegen 230°C warmte maar zorgt ook voor een práchtige finish. Mijn haar wordt nogal snel frizzy tijdens het drogen (of krullen) en deze crème houdt mijn haar goed in bedwang.

Ook zorgt deze crème ervoor dat mijn haar sneller en dus ook mooier droogt.

Voor mijn overbehandelde en gekleurde haar zijn deze producten alleszins de moeite. Ze laten mijn haar zijdezacht aanvoelen, gaan pluis tegen en zorgen ervoor dat er weer meer leven in mijn doffe haar komt.

Wel zijn de producten aan de heavy kant dus als je normaal, vet of onbehandeld haar hebt zou ik deze producten overslaan. Dan zou ik bv. eerder voor de Biotin Inforcer lijn (voor haar dat snel breekt) i.p.v. voor deze producten.

Je vindt de L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair producten sinds kort bij de L’Oréal Professionnel kapsalons.

Hoe verzorg jij je haar?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?