web analytics

L’Oréal Professionnel Solar Sublime haarverzorging

Tijdens de zonnige dagen in de zomer onderhouden we onze mooie gebruinde huid en genieten we graag van een frisse duik. Ons haar ondergaat dan onomkeerbare en diepe schade door de UV-stralen, het zeewater en de chloor. Gelukkig kun je je haar, mits een aangepaste verzorging, toch nog wat redden! De L’Oréal Professionnel Solar Sublime haarverzorging is hier ideaal voor. In dit artikel vertel ik meer over de Solar Sublime producten!

Bescherm je haar in de zon

De meeste mensen smeren zichzelf goed in op vakantie, wat natuurlijk erg belangrijk is. Voor de huid wordt over het algemeen goed gezorgd maar het haar wordt best wel vaak vergeten. Je haar beschermen tegen de zon is nochtans heel erg belangrijk!

Een goede en makkelijke manier om dit te doen is door gebruik te maken van haarverzorging die hier speciaal voor ontwikkeld werd. Een goed voorbeeld hiervan is de L’Oréal Professionnel Solar Sublime haarverzorging. Binnen de Solar Sublime vind je zowel beschermende als verzorgende producten terug.

L'Oréal Professionnel Solar Sublime

L’Oréal Professionnel Solar Sublime Invisible Spray (€ 18,20)

Als je op vakantie gaat of je vertoeft veel in de buitenzon, dan begin je natuurlijk het best bij een goede bescherming. Nee, je hoeft geen zonnecrème in je haar te smeren want dat zou echt geen mooi zicht zijn. Er is gelukkig een veel makkelijkere oplossing, namelijk de L’Oréal Professionnel Solar Sublime Invisible Spray.

Deze lichte spray werd verrijkt met UV-filters en aloë vera en laat een zachte beschermende (en niet-vette) laag achter rond de haarvezel.Dit zorgt er dus voor dat schadelijke UV-stralen en chloor niet diep tot in de haarvezel kunnen binnendringen. Hierdoor beschermt de spray het haar dus tegen uitdrogen waardoor je haar mooier blijft én opnieuw gaat glanzen.

Het aanbrengen van de spray is heel makkelijk. Je verstuift de spray op vochtig of droog haar, vóór of tijdens de blootstelling aan de zon.

Breng de spray voornamelijk aan op de lengten en haarpunten, aangezien deze het snelst zullen beschadigen. Je hoeft het product verder niet uit te spoelen.

Solar sublime shampoo haarverzorging

L’Oréal Professionnel Solar Sublime Shampoo (€ 18,20)

Na het zonnen is het tijd om je haar de juiste verzorging te geven. Dit kun je makkelijk doen met de L’Oréal Professionnel Solar Sublime voedende shampoo.

Deze shampoo verwijdert zand, zout en chloorresten zonder het haar uit te drogen. De formule is trouwens ook verrijkt met UV-filters en aloë vera waardoor je deze shampoo ook goed voor het zonnen kunt gebruiken.

Verder bevat de shampoo ook Vitamine E voor een antioxiderende werking. Het is dus de ideale shampoo om mee op vakantie te nemen!

Solar Sublime masker

L’Oréal Professionnel Solar Sublime masker (€ 26,20)

Hydratatiebommetje nodig? Dan is het L’Oréal Professionnel Solar Sublime voedende masker zeker een goede optie.

Dit masker bevat, net zoals de shampoo en de spray, ook UV-filters en aloë vera. Hij zorgt voor een intense hydratatie van het haar na de blootstelling aan de zon.

Je voelt bij dit masker dat het je haar echt van binnenuit gaat voeden waardoor je haar wel lekker gaat glanzen.

L'Oréal Professionnel Solar Sublime

Conclusie

De L’Oréal Professionnel Solar Sublime producten zijn dus ideaal om mee te nemen op vakantie of om thuis te gebruiken na een dagje zonnen of zwemmen. Ze beschermen je haar tegen de schadelijke invloeden van buitenaf én zorgen nadien ook dat je haar weer zacht wordt en gaat stralen.

Daarbuiten hebben de producten ook echt een heerlijke zomerse geur. Alle producten ruiken precies naar van die perziksnoepjes (Haribo Perziken, hmmmmm!) én de geur blijft ook lekker lang hangen. De producten zijn dus echt een plezier om te gebruiken.

De producten van L’Oréal Professionnel zijn o.a. te koop bij de kapsalsons die met L’Oréal werken.

Hoe bescherm jij je haar in de zon?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. Roos
    June 7, 2019 / 11:18 pm

    Ik heb best wel veel dure haarproducten en nu schrok ik vorige week toen ik las dat er ook in mijn dure shampoo en masker gewoon siliconen zitten. Ik heb nu zoiets van waarom koop ik niet gewoon een shampoo bij de drogist. Dit ziet er ook uit als een mooi product. Ik ben wel erg benieuwd!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?