web analytics

L’Oréal Professionnel Vitamino Color

De L’Oréal Professionnel Vitamino Color lijn gebruik ik echt al jaren. Zelfs toen mijn haar nog zwart was (in 2013) gebruikte ik deze producten al. Sinds kort hebben ze binnen L’Oréal een heleboel lijnen vernieuwd, waaronder ook de L’Oréal Professionnel Vitamino Color. Ik kocht de shampoo en het masker opnieuw om te zien of ik ze nog altijd zo fijn vond, zeker nu mijn haar niet meer zwart is maar rood. Kijk je mee?

L'Oréal Professionnel Vitamino Color

Wie wilt er eens een trip down memory lane doen en mijn schandalig slechte review van in 2013 lezen? Ik zeg het al maar op voorhand: je bent gewaarschuwd. In ieder geval, je kunt dus met zekerheid zien dat ik dit masker effectief al langere tijd geleden ontdekt heb. Inmiddels zijn we dus al zovele jaren verder en sindsdien heeft L’Oréal Professionnel hun hele assortiment vernieuwd.

Jullie weten inmiddels al wel dat ik sinds vorig jaar rood haar heb en dat het best lastig is om dat goed te onderhouden. Daarom wou ik nog eens terug gaan naar mijn oude favorieten om te zien of zij iets konden doen voor mijn haar. Plus, mijn kapster werkt ook altijd met de L’Oréal Professionnel Vitamino Color lijn als ze mijn haar wast en verzorgt.

Ik kocht de shampoo en het masker na lange tijd dus nog eens. Inmiddels heb ik beide producten alweer een maand in gebruik en ik kan zeggen dat ik ze nog altijd even prettig vind als vroeger. Tussendoor gebruikte mijn kapster de producten al op mijn haar dus ik wist natuurlijk al wel dat de producten een goed resultaat zouden hebben op mijn haar.

Allereerst ruiken de producten van Vitamino Color heel erg lekker, de geur is nog steeds niks veranderd tegenover vroeger. Beide producten zijn echt heel erg gel like en brengen dus heel makkelijk aan onder de douche, het blijft echt goed in je haar hangen i.p.v. dat het in het doucheputje valt.

L'Oréal Professionnel Vitamino Color

De shampoo is echt heel erg mild en zacht voor het haar maar reinigt het wel goed. Achteraf heb ik soms nog wel wat last van roos maar daarvoor gebruik ik een aparte anti roos shampoo van L’Oréal voor (mijn kapster doet hetzelfde, zij wast mijn haar ook in twee stappen). Ik heb wel echt het idee dat de kleur beter blijft zitten als ik eerst de Vitamino Color gebruik, het is een goede voorbereiding voor mijn haar.

Het masker zorgt er dan weer voor dat de kleur goed gefixeerd wordt. Ook brengt het masker al het leven en de shine terug in mijn haar waardoor het niet meer zo dof oogt. Dof en mat haar is wel een groot probleem bij een rode haarkleur en dit masker pakt dat probleem gelukkig goed aan! Vroeger bij mijn lichtbruine (ontkleurde) haar merkte ik dit ook al op.

L'Oréal Professionnel Vitamino Color

Ik ben dus nog altijd laaiend enthousiast over de L’Oréal Professionnel Vitamino Color producten. Ze verzorgen mijn gekleurde haar goed en zorgen ervoor dat de kleur niet drastisch mee weggewassen wordt onder de douche. De geur is echt heerlijk plus ze zijn echt wel fijn in gebruik. Zeker twee oude favorieten waar ik naar kan blijven terugkeren!

Je vindt de producten van L’Oréal Professionnel dus bij de L’Oréal kapsalons.

Ken jij deze productlijn al?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

14 Comments

 1. Danielle
  May 9, 2018 / 10:38 am

  Deze producten klinken heel fijn. Ik heb mijn haar op het moment niet gekleurd, dus ik houd het bij simpele haarverzorging 🙂

 2. Karlien
  May 9, 2018 / 11:04 am

  klinkt heel erg goed!
  zelf heb ik geen gekleurd haar, dus dit is niet direct iets voor mij
  tof dat je zo enthousiast bent!

 3. May 9, 2018 / 11:11 am

  Fijne producten! Ben vooral benieuwd naar het haarmasker. Helpt het ook als het haar wat pluizig wordt?

 4. Linda
  May 9, 2018 / 4:54 pm

  Ik ken deze producten nog niet. Dat komt eigenlijk simpelweg doordat ik geen producten gebruik die op dieren worden getest en daardoor automatisch bij andere merken uit kom 🙂

 5. Mieke | mieksmind
  May 9, 2018 / 7:25 pm

  Ik ben bekend met de productlijn ik had ook een masker en shampoo van een net andere lijn van Loreal echte roze/koraal flessen en dat waren ook fijne producten

 6. May 9, 2018 / 10:04 pm

  Ik was er nog niet mee bekend, maar ik vind ze wel erg goed klinken!

 7. May 10, 2018 / 11:41 am

  Wat leuk om te lezen! Ik vind de producten van L’Oréal altijd erg fijn.

 8. Kimberly
  May 11, 2018 / 10:56 am

  Wat grappig dat je deze al eerder hebt gereviewd. Ik was dus eigenlijk nooit met L’Oréal mijn haar i.v.m. de toegevoegde ingrediënten maar het ziet er wel prachtig uit.

 9. Jouvence
  May 11, 2018 / 2:43 pm

  Klinkt als fijne producten, ik ben vooral erg enthousiast/nieuwsgierig geworden naar het haarmasker van deze lijn.

 10. May 11, 2018 / 7:39 pm

  Lijkt mij een hele fijne product. Ik heb weinig gebruik van dit merk voor mijn haar

 11. May 11, 2018 / 7:44 pm

  Ik vind de producten uit de professional lijn van Loreal altijd erg fijn! De producten ruiken zo luxe.

 12. Sylvahna.nl
  May 11, 2018 / 8:30 pm

  Ik heb hier dus echt nog nooit van gehoord! Misschien omdat ik er niet op let aangezien ik mijn haar nooit verf, maar het ziet er wel superfijn uit!

 13. May 13, 2018 / 8:57 pm

  Ik ken deze lijn nog niet, maar het ziet er prachtig uit zo in de verpakking.

 14. May 14, 2018 / 7:19 pm

  Ik vind de producten van loreal prof erg fijn maar deze lijn ken ik zelf nog niet. Maar eens naar kijken eerdaags

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?