L’Oréal Sublimist

Skincare is vaak gericht op twee groepen: de jonge huid die zeer gevoelig is voor puistjes en de oudere huid met rimpels. Als je geluk hebt vind je hier en daar ook nog wel eens een anti-age product dat de rimpeltjes tegengaat, al zijn deze producten meestal gerucht op 30-plussers.

Nu komt L’Oréal EINDELIJK uit met een lijn die speciaal bedoeld is voor personen tussen de 20 en 35 jaar. Deze lijn noemt ‘Sublimist’ en deze producten zouden je huid perfect maken tot op de kleinste pixel.

Het Sublimist gamma bevat vier verschillende producten: een corrigerend serum, een BB cream, ‘touche magique’ oftewel een opvullende primer en een hydraterende verzorging. De geheime ingrediënten voor pixel perfect skin zijn LR 2412 en Perline-P.  Deze ingrediënten zijn in staat om “de huid te transformeren tot op de millimeter, korrel per korrel, vanop het oppervlak tot dieper in de huid. Het resultaat? De poriën zijn vernauwd, de huidoppervlak is verfijnd, de huid is egaler en straalt.” volgens L’Oréal.

De vier producten zijn ook nog eens in twee categorieën verdeeld: biologische actie en onmiddellijke optische actie. Het eerste product dat een langdurig effect heeft (biologische actie) is het corrigerende serum (€ 14,99).

“Verfijnt de huidoppervlakte, minimaliseert de poriën, egaliseert, en laat stralen. Het corrigerend serum van Sublimist heeft een LR 2412 efficiëntie met een verzorgende correctie om de huid te transformeren en het perfect te maken tot op pixel niveau. Het werkt op alle lagen van het epidermis, vanop de opperhuid tot in de diepte om de kwaliteit van de huid te transformeren : het verfijnt de poriën, egaliseert en laat stralen. “

Nog een product dat voor de biologische actie zorgt is de hydraterende verzorging (€ 12,99).

“Verfijnt de huidoppervlakte en minimaliseert de poriën voor een zijdezacht gevoel.. Voor de drogere huid, is de hydraterende crème van Sublimist perfect. Het maakt de huidkorrel glad en geeft een zijdezacht gevoel. Te gebruiken in combinatie met het serum voor nog meer comfort.”

Dan komen we nu tot de producten die er instant voor zorgen dat je huid er mooier ziet. Het product waar ik het meest nieuwsgierig naar ben is de ‘Magische touch instant vervagend’ (€ 12,99) . Dit is volgens mij een soort opvullende primer die je voor je foundation/bb cream aanbrengt om het geheel allemaal gladder en perfecter te maken.

Dit zegt L’Oréal er zelf over: “Maakt poriën en onregelmatigheden glad – doelgerichte toepassing dankzij de applicator met afgeronde tip. Voor al die kleine zichtbare oneffenheden: vervaagt direct poriën en oneffenheden door zijn optisch camouflerend effect. De magische touch is een magische formule, het is de nieuwe blur.”

En hoe krijg je het best meteen een mooie huid? Door het gebruik van een foundation of bb cream. Dit heeft L’Oréal ook voorzien met hun BB crème 5 in 1 instant perfector (€ 12,99).

“Hydrateert, vervaagt rode vlekjes, vermindert imperfecties, egaliseert, en laat stralen. Geeft meteen een gezonde gloed om de minder goede dagen te vergeten. “

Ik ben alvast erg benieuwd naar het Sublimist gamma. Ik vul al jaren mijn poriën op met de filler van MAC (en sinds kort ook met de Perfect Blur van Garnier) maar als ik een langdurige oplossing zou kunnen vinden zou ik helemaal in de wolken zijn. Ik ga de producten zo snel mogelijk testen en dan review ik ze zeker en vast nog.

Note: Ik geloof dat deze lijn in Nederland niet Sublimist noemt maar Skin Perfection? Correct me if I’m wrong.

Ga jij een van deze producten proberen?

Share:

8 Comments

 1. October 7, 2013 / 6:27 am

  Ik ben hier zeer benieuwd naar!
  Eefje

 2. October 7, 2013 / 9:19 am

  Oh supergoed! Ik vond het al zo jammer dat die andere lijn voor 30+ was!

 3. October 7, 2013 / 12:53 pm

  Ik ben hier erg benieuwd naar

 4. me
  October 7, 2013 / 1:42 pm

  Ik gebruik het ook als 40+ want de producten die de fabrikant voor mij bedacht heeft zijn allemaal veel te vol van samenstelling, heb een vette huid dus al die rijke crèmes zijn een ramp. Ik heb het serum en die bevalt goed.

 5. October 7, 2013 / 4:10 pm

  Dit lijkt me een hele fijne lijn!

 6. October 7, 2013 / 4:53 pm

  Zou heel graag de serum willen proberen! Vind de verpakkingen ook zo mooi

 7. October 7, 2013 / 5:52 pm

  Deze producten trekken me niet zo, maar misschien zal dat wel veranderen na het lezen van revieuws

 8. manuuuu
  November 26, 2013 / 1:41 pm

  ik gebruik de sublimist gamma sinds enkele weken. ben heel tevreden mee. vooral de magic touch vind ik echt magisch 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?