web analytics

Louis Widmer Facial Wash Gel review

Je huid reinigen is belangrijk, ongeacht of je make-up draagt of niet. En ja, ook je reinigingsproducten moet je aanpassen aan je huidtype zoals je met een dag- of nachtcrème zou doen. Een vette huid heeft een ander reinigingsproduct nodig dan een droge huid.

Een goed product voor de vette, gemengde en normale huid is de Louis Widmer Facial Wash Gel. Deze Wash Gel voor het gezicht reinigt, hydrateert en verzacht de huid zonder deze dus te irriteren. Ik heb deze wash gel nu al een tijdje in huis en heb hem dus ook al uitgebreid kunnen uitproberen.

Ben je benieuwd naar mijn Louis Widmer Facial Wash Gel review? Lees dan zeker verder!

Het vinden van het juiste reinigingsproduct kan nogal tricky zijn, zeker als je snel last hebt van een vette of gemengde huid. De meeste reinigingsproducten focussen toch weer op een droge huid waardoor ze vaak net iets te rijk en te voedend zijn voor een vette huid?

Het resultaat? De huid gaat nog erger glimmen, er ontstaan puistjes en de huidtextuur kan zelfs oneffen worden. Wat er echter ook kan gebeuren is dat een product het tegenovergestelde doet en juist té agressief is waardoor de huid te sterk uitdroogt.

Een gulden middenweg vinden is dus de boodschap! Je kiest dus best voor een reinigingsproduct dat de huid perfect schoon krijgt maar zeker niet uitdroogt of irriteert.

De Wash Gel Gezicht van Louis Widmer is hier perfect voor. Dit is een reinigende verzorging voor de vette, gemengde en normale huid die overtollige talg verwijdert, de bovenste huidlagen hydrateert en de gevoelige huid verzacht.

Deze gel werkt heel erg makkelijk en snel waardoor je huid direct schoon is maar zeker niet rood of trekkerig. Zelfs als je een gevoelige huid hebt kan je deze wash gel zeer goed verdragen, hij is allesbehalve agressief.

Na gebruik merk je inderdaad dat de huid niet alleen proper maar ook comfortabel aanvoelt. De huid blijft soepel aanvoelen, in tegenstelling tot de meeste klassieke wash gels die de huid meteen uitdrogen na het eerste gebruik.

Daarnaast is de wash gel ook nog eens volledig vegan en bevat hij ook geen microplastics.

De Louis Widmer Wash Gel voor het gezicht is zeer licht geparfumeerd wat het wel aangenaam maakt. Veel mensen houden er namelijk wel van om een licht geurtje aan hun producten te hebben omdat het toch voor een ontspannende beleving zorgt in de badkamer.

Heb je echter een zeer gevoelige huid en/of verdraag je parfum niet zo goed? Geen zorgen. De washgel is ook verkrijgbaar in een parfumvrije variant en doet verder exact hetzelfde. Het hangt dus af van je persoonlijke voorkeur en je huidtype maar beide opties zijn dus gewoon beschikbaar.

Verkrijgbaarheid:

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?