web analytics

Louis Widmer L’Eau De Peau Eau Douceur review

We kennen Louis Widmer allemaal wel als hét huidverzorgingsmerk van bij de apotheek. Maar wist je al dat ze ook zeer lekkere parfums maken? Wel, de Louis Widmer L’Eau De Peau Eau Douceur is daar het perfecte voorbeeld van.

Deze geur is heerlijk vrouwelijk en fris, perfect voor de zomer. In dit artikel vertel ik er daarom graag meer over. Kijk je mee?

Toen ik een tijdje geleden bij mijn lokale apotheek kwam ontdekte ik dat ze bij Louis Widmer drie verschillende parfums verkopen. Deze drie geuren vallen allemaal onder hun L’Eau de Peau gamma en zijn dus ook allemaal frisse geurtjes die perfect zijn voor de zomer.

De drie parfums die Louis Widmer verkoopt zijn Eau Fraîche (de meest frisse van de drie), de Elixir (de meest opvallende van de drie) en Eau Douceur (de meest neutrale van de drie).

De geur die ik in dit artikel laat zien is de Louis Widmer L’Eau De Peau Eau Douceur.

Louis Widmer L’Eau De Peau Eau Douceur is een vrouwelijke, bloemige geur die heel erg zacht is maar tegelijkertijd dus ook genoeg pit heeft.

De geurnoten van dit parfum bestaan uit witte amandel, oranjebloesem, jasmijn, vanillebloem, houtnoten en vanille. Hierdoor wordt het de perfecte mix tussen bloemen en warme noten die het geheel lekker sensueel en spa-achtig maken.

Ondanks de opvallende houtnoten blijft de geur wel aangenaam én zacht waardoor hij ook goed te dragen is door mensen die snel hoofdpijn krijgen van parfum. Dat is dan ook meteen de reden waarom de Louis Widmer parfums zo populair zijn bij de apotheek.

Je krijgt dus geen hoofdpijn van de geur maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat hij ook snel vervliegt of dat je er helemaal niets van ruikt. Nee, deze Eau Douceur blijft écht heel erg lang hangen.

Een paar verstuivingen zijn genoeg om de hele dag lang van de geur te kunnen genieten. Over de kwaliteit mag je dus ook helemaal niet klagen!

Ben je dus nog op zoek naar een vrouwelijke bloemengeur die toch niet té standaard is maar wat extra pit geeft met wat extra houtnoten, zonder dat je meteen hoofdpijn krijgt? Dan moet je zeker eens bij Louis Widmer gaan kijken!

De Louis Widmer L’Eau De Peau Eau Douceur kost € 44,00 en is o.a. te koop bij je lokale apotheek alsook bij online apotheken zoals Pharmamarket en Viata.

Wist jij al dat Louis Widmer parfums verkoopt?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?