web analytics

Louis Widmer Picture Perfect Day mattifying moisturiser review

Het is belangrijk om je huid altijd goed te verzorgen en te hydrateren, zelfs als je een vette huid hebt. Dit kun je eventueel doen met de nieuwe Louis Widmer Picture Perfect Day mattifying moisturiser.

Deze hydraterende crème zorgt voor een optimaal verzorgde huid maar laat de vette huid niet glimmen, veroorzaakt geen puistjes en trekt ook nog eens snel in. De perfecte dagcrème voor een vette huid dus!

Benieuwd naar mijn Louis Widmer Picture Perfect Day mattifying moisturiser review? Lees dan zeker verder!

Ook een vette huid heeft verzorging nodig, alleen is het vaak niet zo evident om die te vinden. Als je snel last hebt van een glimmende huid of last hebt van puistjes of andere onzuiverheden, dan worden die vaak nog eens verergerd als je niet de juiste producten gebruikt.

De meeste dagcrèmes (of moisturisers) zijn dan ook gemaakt met het oog op een normale of zelfs droge huid. Deze crèmes zijn dan vaak te vet of te voedend voor mensen met een vette huid.

Gebruik je echter géén dagcrème of moisturiser, dan kan het probleem ook verergeren. Doordat de huid verder uitdroogt zal ze als reactie alleen maar meer talg produceren om te compenseren. Hierdoor wordt de huid dan uiteindelijk nog vetter of zelfs vochtarm.

Je zou dus eigenlijk voor een product moeten gaan dat de huid verzorgt en hydrateert maar tegelijkertijd de poriën ook niet verder verstopt of de talgaanmaak verder stimuleert. Een goed voorbeeld hiervan is de nieuwe Louis Widmer Picture Perfect Day mattifying moisturiser.

De Louis Widmer Mattifying Moisturiser is een matterende dagverzorging die intensief hydrateert.

Hij verzorgt en hydrateert de huid maar maakt deze dus niet vetter. Vanwege de lichte textuur voelt het product ook niet plakkerig aan op de huid en trekt het snel in. Hierdoor smeert hij ook zeer makkelijk uit en kun je vrijwel snel weer verder met het aanbrengen van je make-up in de ochtend.

Hij heeft, zoals de naam al doet vermoeden, ook een matterende functie en is dus een fijne basis voor make-up.

Daarnaast bevat deze crème ook een aantal ingrediënten die de huidtextuur van je vette huid verder gaan verbeteren. Zo verkleint de crème de poriën en verfijnt hij de huidkorrel.

Deze crème zorgt dus niet alleen voor een zachtere huid maar houdt je poriën, talgproductie en onzuiverheden ook nog eens verder onder controle. Een prima all in one crème voor de vette huid dus!

Heb je een vette huid die wel wat extra verzorging kan gebruiken maar je bent bang dat je huid nog meer gaat glimmen of dat je last zult krijgen van puistjes? Geen zorgen, bij de Louis Widmer Picture Perfect Day moisturiser zit je echt wel goed.

Ook mooi meegenomen: deze moisturiser is cruelty free en vegan!

Zelf eens proberen? Je vindt deze crème bij je lokale apotheek maar je kunt hem ook online kopen bij Pharmamarket, een online apotheek die zeer snel levert binnen zowel België als Nederland. Hier kost de crème € 18,15.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?