web analytics

Louis Widmer zonneproducten

Het lijkt er misschien niet meer op op dit moment maar de zomer zit er wel degelijk aan te komen. Net zoals de grote vakantie, waarbij veel mensen toch vaak richting de zon trekken. Een goede bescherming is dus zeker een must! Bij Louis Widmer zit je daarbij aan het juiste adres. Ze zijn namelijk dé specialist als het aankomt op zonnebescherming, ook voor de mensen met een gevoelige huid. Vandaag laat ik jullie de Louis Widmer zonneproducten zien.

Louis Widmer zonneproducten

We snakken allemaal naar een warme, zwoele zomer met zoveel mogelijk zonnestralen. Daarbij durven we onze bescherming wel al eens uit het oog verliezen want wees eerlijk, we zijn gewoon vaak te druk bezig met andere zaken. Toch is het heel erg belangrijk om je huid goed te beschermen en tegelijkertijd ook liefst te verzorgen.

Met de producten van Louis Widmer kan dat gelukkig heel makkelijk! Ze hebben voor verschillende huidtypes een aangepaste zonnebescherming.

Ze hebben een aantal klassieke zonnecrèmes voor verschillende fototypes maar ook een paar speciale producten. Ik zet er een aantal voor jullie op een rijtje!

Louis Widmer zonneproducten

Heb je een gebruinde huid, donker haar en verbrand je niet zo snel? Dan is een medium bescherming voor jou vaak voldoende. De Louis Widmer All Day zonnemelk in SPF15 en SPF20 zijn dan de ideale producten om te gebruiken.

Deze crèmes hebben een zeer vloeibare textuur die heel licht aanvoelt en dus ook lekker snel intrekt zonder plakkerig te zijn. Hierdoor zijn ze dus ook ideaal om op het strand te gebruiken. Ze zijn waterbestendig en zijn ook perfect geschikt te gebruiken voor een gevoelige huid.

Buiten de beschermingsfactor zitten er ook nog andere fijne ingrediënten in verwerkt zoals panthenol en Vitamine E. Vitamine E beschermt o.a. tegen vrije radicalen terwijl panthenol de geïrriteerde huid gaat verzachten. Beide producten beschermen trouwens ook zowel tegen UVA als UVB.

Louis Widmer zonneproducten

Ben je iets lichter van haar en huid en heb je toch wel een hogere bescherming nodig? Ook dan kun je goed terecht bij Louis Widmer. Binnen het All Day gamma vind je dus, bovenop de SPF15 en 20, ook een versie met SPF30 terug. Deze crème heeft exact dezelfde voordelen als zijn voorgangers maar met dus een extra hoge bescherming voor de lichtere huidjes.

Heb je nu echt een heel lichte huid met sproeten en heb je de hoogste bescherming nodig? Dan kun je best teruggrijpen naar een factor 50+, iets wat ze bij Louis Widmer gelukkig ook hebben.Ik heb zelf heel donker haar maar mijn huid is echt súperlicht en ik sta volledig onder de sproeten en moedervlekken dus ik vind mijzelf ook wel onder deze categorie passen. Een SPF50+ is voor mij dus ook echt wel een must.

Deze Louis Widmer All Day 50+ is een beschermend product voor de extreem zongevoelige huid. Ben je dus echt heel erg licht en heb je snel last van uitslag door de zon? Probeer deze crème dan zeker eens.

Ik verbrand ongelofelijk snel maar had bij deze crème nergens last van, zelfs niet van de irritante uitslag die ik vroeger wél altijd had. Dit product is nieuw binnen het All Day gamma maar het is zeker een goede toevoeging als je het mij vraagt.

Louis Widmer zonneproducten

Last but not least zit er ook nog een specialleke in het assortiment van Louis Widmer: de SPF30 Sun Gel. Deze Gel beschermt de huid niet alleen maar verzorgt ze ook nog eens. Hij is speciaal ontwikkeld voor mensen met een overgevoelige huid die snel reageert op de zon.

De gel biedt een dubbele bescherming: een combinatie van UVB en UVB filters en dit samen met een bestanddeel dat het natuurlijke bruiningsproces gaat stimuleren. Doordat je sneller gaat bruinen gaat je huid ook resistenter worden tegen zonnestralen, waardoor je dus eigenlijk dubbel beschermd wordt!

Deze geur is zeer licht geparfumeerd zonder gebruik te maken van parfum dus gevoelige velletjes hoeven niet te vrezen!

Louis Widmer zonneproducten

Kort samengevat: heb je een medium tot donkere huid en kan je huid wel wat verdragen? Dan kun je heel goed terecht bij de All Day zonnecrèmes in SPF15 of 20. Een zeer lichte huid die snel verbrand? Met de SPF30 zit je dan wel goed.

Heb je een zeer gevoelige huid die echt een optimale volledige bescherming nodig heeft, dan kun je beter voor de All Day SPF50+ kiezen en dit dus ook in het geval van zonneallergie. De SPF30 Sun Gel is ook perfect geschikt voor de gevoelige huid én zet het bruiningsproces ook nog eens extra in gang.

De producten van Louis Widmer zijn verkrijgbaar bij de apotheek, alsook online via online apotheken zoals bv. Viata. Viata levert echt súpersnel aan huis dus als je last-minute nog een goede zonnecrème zoekt voor je vakantie, dan is dit het ideale adres.

Voor welk type zonnecrème ga jij meestal in de zomer? 

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?