Lush Angels On Bare Skin

Een tijdje terug werd ik uitgenodigd voor het Happy Holiday event van Lush Antwerpen. Bij dit event konden we kennismaken met alle heerlijke Lush producten die goed van pas zouden komen tijdens de zomer. Een van die producten was Lush Angels On Bare Skin, een reiniger speciaal voor de gevoelige huid. Geertje van Lush Antwerpen toonde ons hoe ze zo’n AOBS maken bij Lush en we kregen elk ons eigen verse potje mee. Ik heb de reiniger inmiddels al uitgebreid getest dus als je benieuwd bent naar dit product, lees dan zeker verder.

Lush Angels On Bare Skin

Ondertussen kennen jullie de hele historie van mijn huid al wel. Droog, schilferend en daar is blijkbaar ook nog eens een allergische eczeem bijgekomen. Allesbehalve prettig dus! Ik heb mijn routine al aangepast a.d.h.v. producten van de dermatoloog maar tussendoor gebruik ik ook wel andere producten voor de gevoelige huid, waaronder dus deze Angels On Bare Skin.

Angels On Bare Skin is een reiniger in een potje. Geen facewash maar gewoon een vast product dat je moet vermengen met water. Je neemt een stukje uit het potje, ongeveer de grootte van een erwt. Dit vermeng je in je handpalm met wat water tot het een dikke pasta vormt. Hiermee kun je je gezicht dan reinigen én zelfs scrubben door de toegevoegde amandeldeeltjes. Doordat je het zelf moet mengen met water zit er dus geen water in het product, ideaal want hierdoor werkt de reiniger zelfconverserverend en zitten er geen bewaarmiddelen in!

Lush Angels On Bare Skin

Over het algemeen moet ik altijd oppassen met dit soort producten. Door de scrubbende eigenschappen blijft mijn huid vaak rood en trekkerig achter maar bij deze AOBS heb ik daar geen last van. Door de toevoeging van amandel, rozenwater en lavendel wordt mijn huid gelijk gekalmeerd.

Lush Ocean Salt moet ik nu een tijdlang skippen, toch zeker tot de eczeem volledig weg is. Daarom gebruik ik nu deze Angels On Bare Skin als vervanger en het bevalt mij zeker. Geen rode en pijnlijke plekken meer maar juist een babyzacht velletje, dat is waar ik al een lange tijd naar op zoek was. Ook mijn eczeem reageert goed op dit product dus aan alle ladies met een gevoelige huid: ga allemaal aan de Angels On Bare Skin! Ook voor mensen met een normale huid is dit zeker wel een geschikt product. Voor een vettere huid zou ik toch eerder naar Ocean Salt neigen!

Lush Angels On Bare Skin

De enige personen die ik dit product zou afraden zijn mensen die niet van lavendel houden. Lush Angels On Bare Skin ruikt echt zéér sterk naar lavendel, je ziet de verse stukjes ook gewoon zitten in het potje. Ik ben zelf dol op lavendel omdat het een kalmerend effect heeft op mijn huid maar ook op mijn gemoed. Als ik AOBS gebruik geniet ik echt van het moment zelf en kom ik helemaal tot rust, ook omdat je met dit soort reinigers langer bezig bent dan met een normale vloeibare facewash. Je bent als het ware verplicht om meer tijd te spenderen aan jezelf en dat is ook wel eens fijn!

Zeker bij het openen van het potje en het aanbrengen van de reiniger is de lavendelgeur sterk aanwezig. Eens je het product in begint te werken verdwijnt de lavendel geur en ga je iets meer amandel ruiken, wat ook wel een prettige geur is. Als je niet van lavendel houdt is het dus even doorbijten tot je aan de amandelgeur zit of dit product gewoon volledig skippen.

Lush Angels On Bare Skin

Lush Angels On Bare Skin is dus een verse reiniger zonder enige bewaarmiddelen. Er zitten vrij weinig ingrediënten in het product maar zoveel te beter natuurlijk voor alle gevoelige huidjes onder ons! Hij reinigt mijn huid goed, ik kan het product meerdere malen per week gebruiken zonder mijn huid te irriteren en het licht scrubbende effect zorgt voor een glanzende en gezonde huid. Je hebt telkens maar een klein beetje nodig waardoor het product vrij zuinig is.

Voor een klein potje Lush Angels On Bare Skin betaal je € 9,90. Het product blijft ongeveer 6 maanden goed dus je hebt zeker plezier van je product. Alle Lush producten zijn online maar ook via de Lush winkels te koop.

Heb jij al eens een reiniger van Lush geprobeerd? Lijkt dit product jou wat?

11 Comments

 1. August 24, 2015 / 2:19 pm

  Een heel fijn product waar ik gek op ben. Mijn huid voelt veel zachter aan!
  Misschien ook een goed product voor jou gevoelige huid: Kalamazoo. Dit is eigenlijk voor baarden maar ook voor mensen met een gevoelige huid is het perfect. 🙂

  xx

 2. August 25, 2015 / 5:38 pm

  Ik was niet zo’n fan van dit product, maar de ingrediënten zijn wel puur natuur 🙂
  Céline recently posted…Gastrecensent gezocht!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge