Lush Big Blue bath bomb review

Ik hou enorm van Lush Bath Bombs! Ze zijn wel wat aan de prijs voor slechts 1 keer mee in bad te gaan maar toch, het is zo’n heerlijke verwennerij. Mijn laatste aanwinst was Lush Big Blue, een bath bomb met zeewier en citroen- en lavendelolie. Fris, ontspannend én reinigend. Kijk je mee naar mijn review?

Lush Big Blue

Een uitgebreid bad is voor mij het ultieme ontspanmoment, zeker als je een heerlijk product in je water hebt gedaan. De Lush Bath Bombs vind ik daarom echt heerlijk. Ze geven altijd een fijne olie af die je huid verzorgt en de geur die vrij komt werkt ontspannend. Dat is ook met Lush Big Blue niet anders!

Het idee achter Big Blue is dat je in de zee terechtkomt. Lush omschrijft het dan ook als een “verfrissende, blauwe oceaan in je eigen badkamer”. Dat is zeker zo want Big Blue tovert je bad om in een zeegroene kleur. De bruisbal bevat zowel citroen- als lavendelolie en is daardoor zeer fris maar tegelijkertijd ook ontspannend. Ik vind dit dus vooral een bruisbal om laat op de avond te gebruiken.

De bruisbal bevat ook stukjes (of zeg maar hele stukken) zeewier die je huid moeten reinigen. Klinkt op het eerste zicht heel goed maar ik vond dit toch een verschrikkelijk nadeel. Er zat namelijk zoveel zeewier in de bruisbal dat mijn hele bad echt vol lag. Elk moment dat ik even stil zat koekte al het zeewier aan tegen de bodem en kreeg je 1 grote zwarte vlek, dat zag er echt zo vies uit. Ook kriebelde het zeewier echt énorm tegen mijn benen, vreselijk. Het was een leuke toets maar ik vond het zeewier gewoon teveel, iets minder zou beter geweest zijn. Ik voelde mij gewoon vies omdat mijn hele bad vol zeewier lag. Precies alsof ik mij een halfjaar niet meer had gewassen, brr!

Lush Big Blue

Zou ik Lush Big Blue opnieuw kopen? Nee. Er zijn zoveel leuke bath bombs bij Lush die ook heerlijk ruiken en ontspannend werken zonder dat ik me achteraf vies voel. Lush bath bombs zijn sowieso al aan de dure kant dus dan geef ik liever geld uit aan bv. Sex Bomb, Fizzbanger of Honey Bee. Het idee achter Big Blue was goed maar ik vond het zeewier echt vréselijk!

Voor Lush Big Blue betaal je dus € 4,95 per stuk. Voor die prijs zou ik dus gewoon voor Sex Bomb of Honey Bee gaan! Bestellen kan via de website van Lush Cosmetics.

Heb jij al eens een Lush bath bomb geprobeerd?

Share:

3 Comments

 1. July 10, 2016 / 3:01 pm

  jammer dat deze niet zo supers was ūüôĀ

 2. Melike
  July 10, 2016 / 10:10 pm

  Ik heb voor het eerst een Lush bathbomb gekocht en moet hem nog proberen maar ik ben benieuwd! Ik ga ze denk ik sparen en in een mooie vaas doen, dat is een mooie versiering.

 3. July 18, 2016 / 1:36 pm

  Het is zo heerlijk om even te ontspannen met een lush badje. Ook deze lijkt me heerlijk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?