Lush Father’s Day collectie (Vaderdag 2021)

Wie zegt dat Vaders niet van skincare houden? Geef jouw favoriete vaderfiguur op Vaderdag daarom iets bijzonders van de Lush Vaderdagcollectie cadeau!

Van scheerschuim tot bruisballen, binnen deze collectie vind je voor de mannen in je leven zeker wel een geschikt cadeau! Dit zijn alle producten die je binnen de Lush Vaderdag collectie voor 2021 kunt vinden:

Dirty bath bomb – € 6,50

Is het tijd voor verkoeling? Dan is het tijd voor Dirty! Alsof je in een kruidentuin loopt, met de geur van munt en dragon… maar dan in je bad!

Dirty deodorantpoeder – € 12,00

Begin je dag altijd goed met dit verzorgende deodorantpoeder. Groene munt, pepermunt en mentholkristallen zorgen voor een uitmuntend fris gevoel.

Rad Dad showergel – vanaf € 9,00

Deze koele komkommerdip met Siberische sparrennaald- en orrisolie zorgt voor een schoon en fris gevoel.

Shaved Ice scheercrème – € 10,00

Scheer je huid zo glad als ijs met deze verkoelende mentholcrème. Zachte havermelk en een verleidelijke geur geven jou en je huid een flinke boost. Stimulerende menthol verkoelt tijdens en na het scheren, voor een uitmuntend gladde huid.

Outback Mate Soap & Dish cadeauset – € 25,00

Frisse zeep en een handgemaakt zeepbakje. Geef schone handen cadeau en een prachtig bakje om je zeep in te bewaren.

Rad Dad cadeauset – € 20,00

Twee coole producten voor onder de douche en voor je huid. Dit handgemaakte cadeau is geweldig voor alle vaders, of ze nu cool of niet zijn! Deze cadeauset bevat de Rad Dad showergel en de Ocean Salt gezichts- en bodyscrub (aanrader!).

Rocket Man cadeauset – € 27,00

Drie opwekkende producten voor onder de douche of in je bad. Geef een buitenaards goed cadeau – door deze producten raakt iedereen in hogere sferen. Deze cadeauset bevat een Dirty bath bomb, een Intergalactic bath bomb en de Dirty Springwash douchegel.

De Lush Vaderdagcollectie is op dit moment verkrijgbaar in de Lush winkels en online via de Lush website.

Welk product lijkt jou het leukst?
Share:

1 Comment

  1. May 24, 2021 / 11:02 am

    Oeh dat setje met dat zeepbakje vind ik erg leuk. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?