Lush Love Zeep (#GayIsOK)

2,8 miljard mensen op aarde kunnen niet uitkomen voor hun liefde, omdat in hun thuisland homoseksualiteit een misdaad is. Ongelofelijk dat dit soort toestanden nog steeds gebeuren in 2015. De VS heeft ook eindelijk voor marriage equality gekozen dus nu is de rest van de wereld aan de beurt. Om dit te steunen komt Lush met de #GayIsOK Love Zeep. Als je meer wilt weten over dit fantastische initiatief en over deze heerlijke zeep, lees dan zeker verder.

LoveZeep1

Wat is nu de bedoeling van zo’n Love Zeep? Wel, twee dingen. Het allereerste is natuurlijk geld inzamelen voor goede doelen. Het volledige bedrag (excl productiekosten en btw) gaat naar goede doelen die zich inzetten voor LGBT rechten. Mooi toch? Op die manier kun je geld schenken aan goede doelen en je krijgt er zelf nog iets leuk voor in de plaats.

Het tweede goede ding aan deze #GayIsOK campagne is dat er meer informatie wordt verspreid via social media. Mensen zich bewust laten worden omtrent LGBT rechten want in een groot deel van de wereld is dat niet vanzelfsprekend. Ze willen bij Lush dus voor meer awareness zorgen en de hashtag helpt hier zeker bij. Ze streven ernaar om 10 miljoen mensen te bereiken dus begin al maar te tweeten.

LoveZeep2

Moest je nog twijfelen over de geur van de zeep dan kan ik je alvast gerust stellen. Deze Love Zeep heeft exact dezelfde citrusgeur als Fizzbanger en is dus heerlijk om tijdens de zomer te gebruiken. De vormgeving van de zeep vind ik ook prachtig want ze zit helemaal onder de glitters. Deze glitters wassen heel makkelijk af dus geen zorgen, je zult er niet uitzien als een discobal!

Nu is het dus het ideale moment om je goed hart te laten zien en zo’n zeepje te kopen. Zelfs al ben je zelf niet homo- of biseksueel, iedereen kan jouw steun gebruiken. Al is het door het zeepje te kopen of door de hashtag te delen, iedere stap helpt. Je kunt de Lush Love Zeep kopen bij alle Lush filialen in zowel België als Nederland. Ook online is dit zeepje te koop voor slechts €5,50. Gay is echt wel ok en citruszeepjes ook ;-).

Wat vind jij van dit initiatief? Ga jij een Love Zeep aanschaffen? 

8 Comments

 1. beautifulday4makeup
  July 1, 2015 / 9:30 am

  Ik vind dit een prachtig initiatief van Lush. Als ik mij nog eens in de buurt bevind, spring ik binnen voor zo’n zeepje

 2. Sandra
  July 1, 2015 / 10:45 am

  Dit is echt een mooi initiatief! Bij mij in de buurt is alleen geen Lush, helaas 🙁

 3. July 1, 2015 / 11:15 am

  Ik vind het een heel mooi initiatief <3!

 4. July 1, 2015 / 12:00 pm

  Ik vind alleen de gedachte achter dit zeepje al geweldig!

 5. July 1, 2015 / 1:40 pm

  Ik vind het een superleuk initiatief! Ik ga zeker eens kijken bij Lush! X

 6. Karlien - Polished Cats
  July 2, 2015 / 8:44 pm

  oooh hij is echt heel leuk

  liefs
  Karlien

 7. July 4, 2015 / 2:40 pm

  Prachtig initiatief! Echt een geweldige stap vooruit! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?