Lush Halloween 2020 collectie

Mijn favoriete periode van het jaar is weer aangebroken want de Halloween collecties zijn er weer. Mijn persoonlijke favoriet? De Lush Halloween collectie!

Ieder jaar opnieuw is het weer lekker griezelen geblazen dankzij alle nieuwe bath bombs, douchegels en andere fijne producten. Ook dit jaar vind je bij Lush weer een heleboel unieke producten, speciaal voor Halloween.

Dit zijn alle producten binnen de Lush Halloween 2020 collectie:

Toffee Apple lipscrub – € 10,00

Laat het wakker kussen met zachte lippen maar aan deze toffe(e) appel over. Masseer in op je lippen, lik af (echt waar) en sta versteld van je zachte lippen.

Bewitched bubble bar – € 7,00

Nadat je een drukke dag van hot naar her vloog (op je bezemsteel), land je weer met beide benen op de grond dankzij kruidige olibanum.

Een korte toverspreuk van bergamot en bramen doet wonderen; geniet nu van al het poezelige schuim in bad.

Bath Art bath bomb – € 6,00

Strijk neer in multigekleurde, donkere diepten die ruiken naar rozemarijn en salie. Laat je verrassen door betoverend batwater. Laat de bomb in een bad vol water vallen en geniet van een explosie aan geur en kleur.

Punkin Pumpkin bath bomb – € 6,00

Laat je bad vollopen en zie hoe Punkin Pumpkin je badwater prachtig oranje kleurt, met verwarmende kaneel, verzachtend pompoenpoeder en frisse citrusoliën.

Monsters’ Ball bath bomb – € 7,00

Dit is je uitnodiging voor een monsterlijk mooi bal vol feestelijke kleuren en oppeppende oliën. Laat het bad langzaam vollopen en stort je dan in het feestgedruis van neroli, huidverzachtend zout en olibanum-olie.

Lord of Misrule bath bomb – € 6,50

De ondeugende Lord of Misrule bath bomb bestaat uit een pittige kruidenmix van patchouli met zwarte peper.

Very Very Frightening showergel – € 16,00

Is this the real life? Is this just fantasy? Deze palmolie- en SLS-vrije showergel is de queen onder de zoete doucheproducten.

Was je met opwekkende citroen en vijgensap, en zing het uit. Dankzij het duet van stimulerend vijgensap en verzorgende amandelolie kom jij als herboren onder de douche vandaan.

De mix van bakbanaan, citroensap en saffloerinfusie is een ode aan Ndizi Kaanga, een populair gerecht in Tanzania, waar Freddie Mercury vandaan komt.

Ghost In The Dark zeep – € 7,00

Een handgemaakte zeep met verfrissende citroengras en opwekkende bergamot, en hij geeft licht in het donker!

Boo! shower slime – € 8,00

Haal de geest uit… het potje, doe drie wensen en ga los met dit scary zwarte slijm vol scrubbend, gemalen kokosschil!

De Lush Halloween producten zijn vanaf donderdag 10 september online verkrijgbaar op nl.lush.com en in de winkels. Halloween gifts zijn vanaf 23 september verkrijgbaar op nl.lush.com en vanaf 24 september in de winkels.

Welk product lijkt jou het leukst?

Share:

1 Comment

  1. Mieke
    September 28, 2020 / 9:12 am

    Lord of Misrule 😍😍 daar kijk ik elke keer weer naar uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?